0

1 gunde 25 tl kazanmak mümkün mü?

evet arkadaslar bu mumkun mudur? :) veya yapan varmi

38 cevap
0

başarmak zorunda degil siniz ekmeginizin karşılığını alın yeter eve kendinize güzel bir meşale ve katkı saglıyorsunuz damlaya damlaya göl olur.

1

sorumani sitesinde bir günde 25 (yirmibeş) tl kazanmanın imkanı yoktur. bu sitede bir günde en fazla 8 (sekiz) tl kazanaılabilir. daha fazlası imkansızdır.

0

hem deymez o kadar yorulmana o kadar uğraş et gözlerin yoruldun 25 tl git başka yerde calış

0

kendini cok fazla yirtman gerek zor çaba onemli...

0

çok zor böyle bir ihtimal maalesef yok deneyip yapan dahi bulamazsın.

0

mümkün olabilir tabikide ama başından hiç kalkmadan yapabilen varsa helal olsun derim ben

0

bence çok fazla zamanını ayırman lazım ve başından kalkmadan bir günde anca olur.. ama önemli olan diğer şey ise özgün içerikli cevap yazabilmen.

0

kesinlikle mümkün değil çok zor zor bile değil hatta zaman yetmez bir kere. beyin bedava sistemi devre de ayrıca 2x kazanç sistemi de yok olsa bile bence yarısına kadar olur yine 25 tl olmaz bir günde. ne kadar uğraşırsanız uğraşın mümkün değil sabahlarınız iki gün mesela ancak belki ozaman olur.

0

bir gunde 25 tl kim bulmuski biz bulak cok zor keske oyle bise olsa cok ihtiyacim var ama para kolay kazanilmiyor bu devirde keske ama nerdeeeeeeeee

0

şuan bir günde 25 tl kazanmak baya zor. iki kat kazanç falan yok şu an soru sorma da yok beyin bedava modu var diye. eğer ki hem soru sorup hem cevap verirsen sabahtan akşama kadar da burada olursan işte o zaman olur. bir diğeri de insan yoruluyor, gözlerimiz ağrıyor ya da sıkılıyoruz. bu yüzden sağlığımız ve günlük hayatımız da çok önemli. bence kararınsa uğraşmak ama emek vermek gerekiyor hakkı ile soru cevap yapan herkes emeğinin karlışığını az da olsa alıyor.

0

bence mümkün sonuçta kazancı etkileyen faktör ne kadar uzun yazdığın, önemli olan sorulara birkaç karakter değilde daha fazla karakterde yanıt verirseniz kazanabilirsiniz birde referans olayı var :) referanslarınız kazanırsa siz de kazanıyorsunuz

0

o biraz zor olmaz mı ya. ben sabahtan akşama kadar oturacağım da, hiç nefes almadan sorulara cevap yazsam o kadar kazanç kasamam. yani tamam elimiz hızlı olabilir ama yani sonuçta bizde insanız. bir 25 tl içinde kendimizi parçalamaya gerek yok diyorum. iki günde yap, en azından sağlığından olma yani. ama günlük rahat 10 tl yapılır gibi geliyor. aslında bir denesek mi ya. ben müsait olduğum bir zamanda sabahtan akşama kadar deneyeceğim bakalım. sabah böyle 8 gibi başlasam. akşam 10 gibi bıraksam acaba kaç tl kazanırım. bunu ben bir deneyeyim ya. bakalım ne kadar kazanacağım öyle bir günde. ama yoksa yani günlük 25 tl yapmak yani. hem zihni hem gözleri hem bedeni yorar. gün boyu oturuyorsun ama. hiç kıpırdamıyorsun düşün. sağlık açısından da iyi değil yani anlayacağın.

0

kazanabilirsin hatta 100 200 tl de kazanabilirsiniz calusirsaniz

0

tek başına bir günde değil yirmi beş on lirayı bile kazanacak soru sormanız ve cevap yazmanız imkansız. ancak sağlam ve çok sayıda referansınız varsa yirmi beş türk lirasından daha fazlasını da kazanabilrsiniz. referansınızın kazancının yüzde yirmisi kadarını size de kazanç olarak aktarıyorlar.

0

1 günde 25 tl kazanmak mümkün bence. şu an sorular kapalı olduğu için soru soramıyoruz, sadece cevap yazabiliyoruz. ama sorular açık olsa ve sen sürekli soru sorsan sabahtan akşama kadar aynı hızda uzun cevaplarda yazsan elbette kazanabilirsin. çünkü soru sormak için ya da cevap vermek için bekleme süresi yok. o yüzden yazdığın kadar alabilirsin. bir gün 24 saat, bunun 5 saati uyusan ve sabah erkenden tıkır tıkır yazmaya başlasan bence mümkündür.

0

yok ya çok zor yapılırsa nasıl yapıldığını bizde anlatın bizde deneyelim.

0

yapılamaz bence.çok zor bir ihtimal ya..hadi 10 tl neyse.az önce de öyle bir soruya cevap verdim.10 bile zor yani.çok kültürlü olmadığım için yanıtlamıyorum bilgi sorularını.o yüzden ben yapamam.yapabilen varsa ama helal olsun.

0

bence bir günde 25 tl zor. ben uğraşsam 2 tl falan yaparım.

0

yani bir insan sabahtan akşama kadar ya da gece sabaha kadar çalışırsa belki yapabilir ben şimdiye kadar hiç denemedim günde 1-2 tl anca yapabiliyorum. o yüzden denemek gerekir belki günde 25 tl yapan arkadaşlar da vardır ama kazançlar çok fazla artmadığı için bu biraz imkansız olabilir ama yapanlar da olabilir o yüzden denemek gerekir.

0

bir günde 25 tle kazanmak şu durumda çok uzak bir ihtimal. en fazla uzun cevap yazsak 6 yada 7 kuruş alabiliyoruz ya da 10 kuruş diyelim.cift kazanç durumlarinda olabilir ama ben 10 tl yapmıştım. biraz daha uğraşsam 15 tle yapardım. şu durumda ben yapamam çok zor çünkü en fazla 5 tle yada 6 tle yapabilirim.