0

tabiki soru sormak en azından iyi bir dinleyeci olmak bunu gerektirir

0

her ikisi olabilir sonuçta güzel sosyal bir ortam

0

cevap vermek daha cazip geliyor. soru sorduğunuzda iki kuruş kazanıyorsunuz ne eksik ne fazla kazanamıyorsunuz. sorularınıza cevap gelmesi de bir kazanç sağlamıyor. ayrıca sorulacak soru da bulmak zor çünkü sitede aklınıza gelen bir çok soru önceden sorulmuş çıkıyor. kelime değişiklikleri ile de sorulmuş soruları yayınlamaktan mümkün mertebede kaçınıyorum. soru sorma işi bana baya meşakatli geliyor. cevap yazmakta ise uzun cevap yazdıkça kazancınız çok rahatlıkla iki kuruşun üzerinde artıyor. bu nedenle soru sormak yerine cevap vermek benim için daha cazip bir iş olmaktadır.

0

şu an sitede soru sorma bölümü kapalı. sanırım fazlasıyla cevapsız soru var ve onların bitmesi adına böyle bir yol izlenmiş. bence taktik gayet güzel. en azından site yöneticileri ne istediklerinin farkındalar. cevap vermek daha güzel geliyor bana. soru sorarken daha fazla zorlanıyorum.

0

açıkçası her ikisi de bana etkileyici geliyor çünkü soru sormanın ayrı bir zevki ve cevap vermenin de ayrı bir zevki vardır.yani insan tam soru soracağı zaman bir ciddiyet kaplar onu aynı şekilde cevap verilirken de bir umut ve bir sevinç oluşur insanda

0

bana daha cok cevap yazmak cazip geliyor acikcasi. daha fazla para kazanabilmek icin daha cok cevap yazıyorum o yuzden.

0

sorular çok az kzandırıyor bence cevap verirsek daha çok kazanırız.çünkü cevap verirken ne kadar mantıklı ve uzun cevaplar verirsek o kadar fazla kazanç sağlamış oluruz.kelimeler ne kadar çoksa kazançta o kadar çok gelir.

0

bana sorudan çok cevap vermek daha cazip geliyor hemde daha çok kazandiriyor benim iicin bu

0

cevap verecek daha fazla kazanç elde eden biliriz uzun ve mantıklı ve soru ile alakalı cevap verirsek kazanç artar bide tabi ki yarışmalardan gelir saglaya biliriz bu şekilde yaparak kazanç sağlanır herkez bu şekilde yapsın benim dusuncem

0

soru sormak surekli dusundurucu birsey oldugu icin cevap vermek bana daha cazip geliyor

0

bildigim ve uzun cevaplar verebilecegim sorular olunca akici ve kazancli olabiliyor fakat sorularida ard arda sorunca oda cazip geliyor bana

1

daha fazla kazanç sağlamak açısından bana cevap vermek çok daha cazip geliyor. çünkü bir sorudan sadece iki kuruş kazanıyoruz. ancak uzun cevaplar vererek sadece bir sorudan çok daha fazla kazançlar sağlayabiliyorum. bunun dışında kendi düşüncelerimi belirtmek ya da bilmediğim sorulardan internet üzerinden araştırma yaparak cevap verme bana daha eğlenceli geliyor. hem bu sayede bilmediğim birçok şeyide öğrenmiş oluyorum genel kültürüm de artıyor. tüm bu onlarda sebepleri toparlarsak cevap vermek her zaman benim için öncelik olmaktadır ve tercihimdir. daha fazla kazanç sağlamak için bence siz de bu şekilde yapmalısınız ve yarışmalara asılmalısınız cansu hanım. bu sayede kısa sürede çok daha fazla kazançlar elde etmeniz mümkün olacaktır.

0

yüksek kazanç elde etmek istiyorsan eğer sorulan sorulara sağa tıklayıp yeni sekmede aç ve 10-15 soru aç daha sonra tek tek uzun uzun cevapla ve bu sayede 1 saatte 2 lira çok rahat kazanabilirsin. ben şuan uğraşmadığım halde 1 satte böyle yaparak 1.20 kuruş kazandım. sizede tavsiyem böyle yaparsanız daha çok kazanç elde edersiniz.

0

kronometre açıp test edeceğim bunu.aslında el hızınızdan bağlı bir durum.saatte soru sorarak yada cevap yazarak yüksek paralar kazanmak için seri şekilde yazılmalıdır.