0

ikisi de kazandırıyor bu sitede fakat cevap vermek daha fazla kazandırıyor. çünkü cevap vermenin sabit bir kazancı yok. ne kadar uzatırsan o kadar fazla kazaniyorsun. hatta suan iki kati kazanc etkinligi var. pazar gunune kadar surecek. bu surede artik nr kadsr aktif olursaniz sitede ona gore guzel kazançlar elde edebiliyorsunuz. yani bu sitenin aktiflerinden biri olarak soyluyorum size, eger gercekten yarin ve pazar gunu baya aktif olup sabahtan aksama kadar ugrasirsaniz limiti bile gecersiniz bu iki gunde. ama sabahtan aksama kadar ugrasmaniz, cevap yazmanız lazim. yani benimde surekli cevap yazmamin bir sebebi var yani.

0

soru sormak ve soru cevaplamak para kazandırır. soru cevapların ne kadar çok uzun olursa sende o kadar çok para elde edersin. soru sormaktansa her zaman 2 kuruş kazanırsın. yani soru cevaplamak daha mantıklı oluyor bu durumda ama ben soru sormayıda çok seviyorum.

0

@papatyam34 yinede senin sorularından iyi olduğu kesin profiline baktım yoruldum hadi sohbet edelim diye bi soru sormuşsun bu sorudan bile sayılmıyor bide nerden bilebilirimki sorunun sorulup sorulmadığını

0

soru sormak ayni zamanda cok kaznadiyro ama cevaplamakta hoş

0

ben de soru sormak daha fazla kazandırıyor

0

bu soruyu deneyerek de bilebilirsiniz. soru sormadan toplam kazanca bakar ve soru sorduktan son ne kadar olmuş, getirisi ne olmuş diye bakarak hesaplayabilirsiniz. cevaplarda bir kısa verip verin öyle yapın ne kadar getirisi olduğunu birde uzun cevap verin o zaman bakın ne kadar getirisi olduğunu. yinede söylüyüm sorular 2 kuruş en kısa cevap 1 kuruş, cevabın uzunluğuna göre o bir kuruş artabilir. bugün gece 12 ye kadar da cevaplardan elde ettiğin 2 katını alıyorsun yani en kıs cevap 2 kuruş olmuş oluyor.

0

cevsp vermek daha fazla kazandırıyor. birde sorumani şu 3 gündür (bugün son günü) cevaplardan kazandığımız kazancın 2 katını yansıtıyor. yani eğer vaktin varsa cevaplara yönel, kazancını biraz daha fazla katla derim şu x2 olayıyla.

0

tabikide cevap vermek daha çok kazandırıyor. soru uzunluğu ne kadar çok olursa olsun yinele fiyat aynı,fakat cevap uzunluğu ne kadar çok olursa ücret o kadar yüksek veriliyor. o yüzeden cevap vermek ger zaman çok kazandırıyor.

0

cevap vermek daha çok kazandırıyor . ne kadar uzun ve bilgili cevap verirseniz o kadar çok kazanıyorsunuz soru sormak iki kuruş kazandırıyor sanırım .

-2

gerçekten aynı soruları görmekten yoruldum ciddi anlamda söylüyorum bunun gibi belki ona yakın soruyu cevapladım.soru sormakta kazandırıyor evet ama cevap vermek daha fazla kazandırıyor çünkü vermiş olduğun cevapların uzunluğu ve kalitesi önemli.

0

soru sormak daha çok kazandırıyor. ama cevap vermek de oldukça zevkli.