0

cevap vermek daha kazanlıdır. satır başına 1 kuruş kazanırsın. ama soru başına 2 kuruş kazanırsın. cevapları bulmak daha zor geliyor olabilir ama uzun cevapların daha çok kazandırır

0

soruyu sormak kolaydır ama sorunun cevabını bilip uzun uzun yazmak zordur.
bu yüzden ekdiklerinizin meyvesini en çok yorum yazarak alırsınız.

0

yeni başladığımdan dolayı ben de çok merak ediyorum bu konuyu. 60 cevap hakkımın dolmasını bekliyorum.

0

cevap vermek kesinlikle soru sormak 2 kuruş kazandırır cevap vermek satır basına 1 kuruş 10 satır cevap 10 kurus eder.

0

cevap vermek daha karlı kardeşim... en azından cevabın uzunluğuna veya kısalığına göre değişiyor para kazanman. yani soruda kazandırıyor ama soruda da artık belli bir süre sonra tekrara düşüyorsun. yani en azından cevaplarda öyle değil. en azından garanti.

0

bu sitede cevap yazmak daha kazançlı oluyor. sorulan soruların kazancı sabit ama cevapların öyle değil. ne kadar uzatırsan o kadar artıyor kazandığın para. o yüzden cevaplardan gidiyorum ben mesela.... bu zamana kadar sırf soru soranlara göre kaç kere ödeme talebinde bulunup da para çekmişliğim var mesela.... bir de öyle birşey ki bende denedim... sırf soru sordum. canınız sıkılmıyoe mu arkadaş. :d :d ben sıkıldım ya....

0

soru sormak 2 kuruş veriyor ama cevap ne kadar uzun verirsen çok kazanç veriyor. cevap vermek bu durumda daha mantıklı oluyor.

0

şöyle söylüyeyim sana eğer çok hızlı cevap felan veriyorsan tabikide cevap senin için daha kazançlı olucaktır yani sürekli cevaplarını hızlı kullanıyorsan erken felan düşünüyorsan cevap sana daha çok kazanç getiricektir.bide arada iki kat kazanç felan oluyor cevaplar güzel kazanç getiriyor.ama bence soru sormakda kazanç getirir çünkü bir soru 2 kuruş getiriyor erken kazanç elde edebilirsin soruda ama rahat rahat soru bulmakta biraz zor olabilir diye düşünüyorum ama ginede her şey sana bağlı çok kazanmak istiyorsan biraz çabalamalısın.ben genellikle bildiğim soruları soruyorum altınada şöyle güzel bir soruma yönelik uzun cevaplar yazıyorum bu sayede sağlam bir kazanç elde ediyorum.sanada tavsiye ederim gerçektende güzel kazanç elde edebilirsin.

0

uzun cevaplar verildiğinde cevaplardan gerçekten yüksek kazançlar elde ediliyor ama sorulardan kazanılan kazanç bildiğim kadarıyla 2 kuruş en fazla

1

soru sorduğunuz zaman sadece 2 kuruş kazanıyoruz bu da 100 soru da iki lira gibi bir tutar yapıyor. ancak 100 tane uzun cevap verirseniz. çok daha fazla kazanç sağlarsınız. bu yüzden kesinlikle cevap vermek çok daha iyi kazanç sağlıyor. cevap vermeye yönelmelisiniz.

1

soru sormak sabit bir kazanç sağlıyor. sher soru iki kuruş. yaygın bir yanlış düşünce var sitede, sorunuza cevap geldikçe kazanacağınız yönünde. böyle bir sistem henüz yok. sorunuzu soruyorsunuz ve kazancınız bitiyor.

cevaplarda ise karakter sayısı arttıkça kazancınız da artıyor. bir de beyin bedava modu bazen saatler sürebiliyor ve beyin bedava modu açıkken soru soramıyorsunuz. bu yüzden cevaplara odaklanmak daha mantıklı. yine aklınıza gelen soruları da sorun tabi,sonuçta soru olmadan cevap olmaz.