0

daha soru soramadım ama cevaplamak daha iyi kazanç olarak bize geri dönüşü daha fazla diye düşünüyorum anlamsız soru sorucağıma mantıklı cevap'lar veririm daha iyi sizde cevaplayın cevapsız soru kalmasın.

0

bana göre cevap vermek daha eğlenceli. hem bir şeyler öğreniyorsun hem de fikir sunuyorsun. soru soranlar doğru ve kapsamlı sorular sorunca eğlenceli hale gelebilir. ben arada bir gerçekten merak ettiğim soruları sormayı daha uygun buluyorum.

0

aklıma birşey takıldığı zaman beyin bedava modu açık değilse bir bir soruyorum, görüşlerini alarak düşüncelerim hakkında birazcık daha ileri görüşlü olabiliyorum ve soru sormak bu açıdan gayet hoş ve iyi.bir soru karşısında görüşlerimizi dile getirmek için cevaplamak da güzel bir şey, her ikisinin de yeri ayrı desek daha doğru olur.

0

ben sadece sorulara cevap yazıyorum soru yazmadım ama sorabilirimde

1

soru bulmak bazen zorlayabiliyor, sitede artık oldukça fazla soru var zaten. ama cevap daha güzel. cevaplarken aklıma soru gelirse ve beyin bedava modu da açık değilse soruyorum zaten. cevap kazanç açısından da daha güzel, buna her ne kadar yeni alışşsam da.

0

soru sormanın daha keyifli olduğunu düşünüyorum

1

bence cevaplamak daha iyi. soru sormak için soanlar çok. yani ard arda soru paylaşıyorlar kemiksiz her soruda iki kuruş alıyorlar. ama ben sürekli cevaplardayım, onlar soru bulmak için uğraşadururken (saçmalamaya başlayanlar oluyor bu sefer) ben cevaplarımı verip geçiyorum. kafam rahat yani ne sorsam diye.

0

her ikisode guzel bnimicin frketmiyo yani yaa

0

tabii ki ve cevap vermek güzel. hem de cevap verdikçe paramız artıyor ve bir sürü soru soracak soru bulamıyoruz aslında gerçekten de soru cevaplamak daha güzel hem bir ilgileniyoruz hem de cevaplanan soruları cevaplarını inceliyoruz okuyoruz bilgileniyoruz..

0

şahsen 3 gün oldu açalım ve hiç soru sormadım sürekli cevap veriyorum nasıl soru soracağımı da bilmiyorum sadece cevap vermeyi öğrendim ve önüme çıkan her soruya cevap vermeye çalışıyorum mantıklı cevaplar vermeye çalışıyorum hem kazanıp hem bilgilendirmek aydınlatmak istiyorum yani henüz soru nasıl sorulur bilmiyorum

2

yani soru sormak için soru bulman gerekiyor. ama cevap vermek için kendi aklından cevap verebiliyorsun. bence cevap vermek en mantıklıdır.

2

cevap vermek daha güzel. zaten bazen soracak soru da bulamıyorum.

0

soru sormak bazen kolay değil cevap vermek iyi sorulara keyif veriyor

0

cevap vermek daha keyifli daha eğlenceli. soru sorunca senin sorduğun sorulara yapılan cevaplar da çok güzel ama hiçbir soru cevapsız kalmasın diye hepsine tek tek cevap vermeye çalışıyorum. insanlar merak ettiği ve kafalarındaki soruları soruyorlar cevap bekliyorlar onları bekletmek istemem ve yardımcı olmaya çalışırım bu yüzden cevap vermek daha güzel.

0

benim aklıma soru gelmiyor pek. yada saçma sapan sorular sormak istemiyorum diyeyim. bu yüzden cevaplamayı tercih ediyorum. bilmediğim sorular da araştırmaya başlıyorum böylece ara vermiş oluyorum ve o sırada da yeni bilgi öğreniyorum.

0

bence her ikiside yeterince keyifli ben her ikisinide yapmaya calisiyorum