0

makarnayi kaynattikdan sonra suzersin sonra ocaga tencereyi koyarsin icine yagini 've peyniri koyarsin hafif pistikdrn sonra makarnayi doker karistirirson icine

1

normal makarna yapar gibi yapıp. tereyağı kızarırken peyniri eritip sonrada makarnayi eklersin.

1

öncelikle makarnayı üstüne kadar su doldurulmuş tencerenin içine dökeriz. sonrasında kaynayana kadar bekleriz. kaynadiktan sonra demektir ki makarnalar yumuşamıştır. daha sonra alıp süzgeçten geçiririz ve yapismasini engellemek için soğuk suda yıkarız. sonrasında tencereyi sudan geçirir ve içine bir miktar yağ koyarak yağı kizartiriz. sonrasında soğuk sudan gecirdigimiz makarnayı tencereye bosaltiriz ve güzelce karistiririz. sonrasında rendelenmiş olan peyniri yine makarnanın üzerine dokeriz ve güzelce karistiririz. peynirin erimesini sağlarız. ve sonra servis tabaklarina yerleştiririz. afiyet olsun.

1

pişen makarnanın üzerine peynir ilave edersek peynirli makarna olur

1

makarnayı haşladıktan sonra bir tabaka alınız. üstüne sosu ekleyiniz. ayrıca rendelediğiniz peyniri üzerine dökünüz ve yaklaşık olarak 5 dakika bekleyiştiniz. bu bekleme süresi peynirin kendini salması içindir. kaşar yada kıl peynir olabilir. ya ds sizin sevdiğiniz peynir türü de olur. afiyet olsun.