0

diyet mi spor mu?

Kilo vermek için diyet mi spor mu yoksa her ikisinide yapmak sartmi dir?

30 cevap
0

her ikisi de önemli ama kilolu insanlar için ikisi kaçınılmaz.zayıflar ama fit kalmak isteyenler için spor çok önemli.aslında tüm insanlar için spor çok önemli.dinç bir vücut,sağlıklı bir bünye, erken yaşlanmamak için spor şart.

0

spor tabiki diyet yerine yediklerimizin sağlıklı olup olmadığına dikkat etmek gerekiyor.

0

bence ikiside önemli insan hayatında diye dunlsunuyorm insan tabiki spor yapar ve kalorili şeylere tüketmek zorundadır spor yapan insan için bu şarttır. diyet yapan bir kişi nasıl spor yapcak onuda dusunuyrm çünkü çok zor bir kural bu kolay deil bence bence diyet yaparsan spor yapamasson çünkü iyice düşer formun o yüzden sana yaricak seyelr yemek zorunda kalacaksın sppor bence hem güç hemde kendi açımızdan daha faydalı diye dusnuyrm yok ben spor yamicam diyet yapcsm diyen kişide ona göre kendini ayarlar bence fikrim bu erkekler için spor önemlidir birinci plandadır fazla diyete yonelcegini sanmiyrm bayanlar içinde spor önemlidir ama birinci tercihi diyet olcak diye dushnuyrm bu fikrim benim aslında

0

diyet her zaman iyidir spor belirli yastan sonra olmaz

0

ikisini ayrı derecede kıyaslamak yanlış olur diyet değil düzenli beslenmeyle spor insan vücuduna çok iyi gelir

0

bence her ikisi de. çünkü hem diyet yapmak evde spor yapmak önemlidir. tabii ki diyet yaparken çok önemli şeyler dikkat etmeliyiz. az yemek yemek bünyemize zayıflatır. o yüzden özellikle dengeli yemeliyiz. sabahları yürüyüş yapabiliriz.o yüzden hem diyet hem de spor yapmak gerçekten çok faydalıdır..

0

bence her ikisi de önemli hem düzenli beslenen hem düzenli spor yapılması lazım sadece sporla olmaz. sadece diyetle de olmaz spor yapıp yemek yemezsen vücudun yorgun hisseder kendini diyet yapıp spor yapmasına bir faydası olmaz boşu boşuna aç kalmış olursun yani her ikisi de önemli benim için diyet yapıp spor yapmazsan zayıflarsın ama vücudun sarkabilir. o yüzden her ikisinin de düzenli bir şekilde yapmalıyız �yi günler.

0

düzenli spor yapıp hafif bir diyet uygulayarak istediğimiz kiloya ulaşırız bence. bu yüzden her ikisi de olmalı,. sadece kilo alıp alıp diyet yapmak iyi bir şey değil bunun yerine dengeli beslenmek ve spor yapmak daha faydalıdır.

0

ben düzenli bir şekilde spor yapmanın her zaman bir insan için en faydalısı olduğunu düşünüyorum.

0

tabi ki spor ağzımız boş durmaz eziklerimiz kalori ile sporla atabilirz

0

tabikde spor ben yıllardı hep aynı kilomda duruyorum spor sayesinde 35kiloyum

0

tabiki spor yapmak, spor yaparken zayiflamakla birlikte deriniz sıklaşır ve daha fit olursunuz

0

her iki unsur da cok onemli diyetsiz spor, sporsuz diyet düşünülemez ama benim icin spor daha ağır basıyor

0

bence diyet çok saçma bir şeydir çünkü insanın insan olduğu için yemesi ve içmesi lazım ama spor yapmak çok daha iyi bir şeydir çünkü yediklerimiz ve içtiklerimiz daha iyi değerlendirebiliriz vücutlarımız da

0

eğer diyet yapmak istiyorsak aynı zamanda düzenli bir şekilde spor yapmalıyız. çünkü ikiside birbirini tamamlayan unsurlardır. o yüzden tek taraflı düşünmemeli her ikisinide düzenli bir şekilde yapmalıyız.

0

ikiside tek başına tam verim sağlamaz. spor ve diyet ikisi bir arada olursa ancak istediğimiz sonuçlara ulaşabiliriz

0

ikisi birlikte bence hem diyet olmali hem spor ama daha çok diyet bence

0

maalesef ki ikisi de tek başına işe yaramıyor günlük 45 dakika yürüyüşte olsa bi hareket şart

0

bence ikisi birden olmalı nedeni ise spor yaparak zayıflyabilirsin ama istediğin miktarda kilo veremeyebilirsin yemek yemeye devam edersen ama sağlıklı beslenip diyet yaparsan daha sağlıklı zayıflarsın benim düşüncelerim bu yöndedir.

0

spor yapmadan zayıflayabilirsin ama. diyet yapmadan biraz zor. herşey yemeden geçiyor. 1 hafta yediklerine dikkat et hemmen etkiyi görüyorsun.