0

diyet mi spor mu?

Kilo vermek için diyet mi spor mu yoksa her ikisinide yapmak sartmi dir?

30 cevap
0

ben diyete oldum olası tamamıyla karşıyım çünkü spor varken diyet yapılmaz yapılamaz spor demek sağlıklı yaşam demek ki ben kendimden bahsedeyim ben çok yemek yiyorum aşırı çok yemek yiyorum çok abur cubur yiyorum sağlıksız şeyler yiyorum kilo almama sebep olacak şeyleri çok tüketiyorum ama spordan bir an olsun vazgeçmedim her gün spor yapıyorum her hafta üç dört gün halı sahaya gidiyorum ve formun gayet yerinde kilon gayet yerinde kendimden örnek verdiğim için kendime bağlı olarak sporun insan hayatında çok iyi bir etkisi vardır diyet ise insanı sadece zayıflamaya yönlendirir açık aç bırakır insanı vitaminsizlikten hastalıklara kadar yol açabilir bu diyet ama spor öyle değildir tam tersi hastalıkların davasıdır

0

spor yapmak daha faydalidir saglikli ve zinde oluruz diyet sadece zayiflamak icindir

0

bence surekli spor yapmak daha mantikli benim dusuncem bu yonde sizknki nasil bilemem ama spor yapmak vucutu rahatlatid vucutu kendisine getirir.

0

spor ve düzenli beslenme ikiside olmali

0

yüzde 70 diyet yüzde 30 spor. diyetin nr kadar iyiyse sporunda aynı şekil olması lazım

0

bence spor daha mantıklı tabi sizin kendi kararınız sizi daha mutlu edecek

0

ikiside sadece diyet vücudun sarkmasına sebep oluyo aymı zaman da spor yapılırsa sıkılaşıyosun

0

herkesin diyet kelimesinden anladığı maalesef farklı. diyet kelimesini eğer yeme alışkanlığının düzeni şeklinde düşünürsek diyet olmalı ama diyeti bazı kişiler gibi az yemek olarak düşünmek bence yanlıştır. aynı zamanda spor da kesinlikle yapılmalıdır. spor da kasların glikojen depolarını boşaltmaya ve aynı zamanda kasların zinde kalmasını sağlayacaktır.

0

diyet daha iyi hic ugrassmiyorum sporla

0

ikiside olmalı hem diyet hem spor ikiside kararinda olursa kilo vermek eglenceli bile olabilir