0

geceleri daha çok seviyorum. sırf bu yüzden de sabah 6 7 olmadan uyuyamıyorum. oturdukça oturası geliyor insanın. ama hiç iyi bir şey değil gece oturmak bunu düzene oturtmak lazım.

1

gündüz pek etraf sessiz olmaz be doğayı ve dünyayı gece vakti anlarsın. çünkü gece her taraf sessiz ve yanında kimse olmaz. uyumak içinde gece tabi daha iyidir.

0

gündüzcuyum brn vskıtlı yat vakıtlı kalk

2

geceleri daha çok severim. çünkü her yer gece olunca daha sakin olur. insan kendisiyle baş başa kalabilme fırsatı bulur. ama gündüz öyle mi herkes sokakta, herkes uyanık ve sürekli ses var. o yüzden en iyisi gece bence.

0

kesin olarak gece kuşuyum.okurum izlerim dinlerim herkes uyurken.orhan veli gibi denizi dikerim siz uyurken eşsiz bir maviye uyanmanız için.

0

bende geceleri daha çok severim her taraf karanlık ışık yok sessiz sakin sanki bi ormanlık alanda tek başına yalnızmışcasına çok hoşuma gidiyor gündüzleri sevmem.

0

tabii ki de geceler insanın aklını dinleyebildiği yanlız tek başına kalabildiği zamanlar o ayın vuruşunun bile huzuru var

0

geceyi daha çok seviyorum sanırım sessizliğinden olsa gerek .

0

akşam olmaya başlayınca insan kendini daha kafa dinleyici hissediyor

0

akşam saatlerini daha çok seviyorum. evin her bireyi evde oluyor genellikle. gündüzleri ev hanımları için misafir yoksa yalnızlık demek. ama akşamlar öyle mi. şenlik, muhabbet, eğlence.

0

ben gece kuşu değilim. aydınlığı güneşi daha çok seviyorum.

0

ben geceyi çok severim ayrı bir huzur veriyor

0

geceler vazgeçilmezim geceleri düşünürüm temizlik yaparım otururum daha mutlu olurum yani gece her şeyimi yapabilirim her sorunumu halledebilirim bu nedenle çok seviyorum çok huzurlu oluyorum çok mutlu oluyorum

0

gündüzden çok geceleri oturmayı zaman geçirmeyi daha çok seviyorum gecenin karanlığı bana daha fazla huzur veriyor.düz insan kalabalığı ve yoğunluğu yüzünden çok fazla sevdiğim bir şey değil o yüzden geceleri daha sakin oluyor ve etrafta çok fazla insan olmuyor sadece yıldızlar, gökyüzü ve şehrin ışıkları.saatlerce oturup izlesem sıkılmam herhalde.gece kuşu der annem bana seni gece doğurduğum gibi geceleri sana daha çok huzur verir der ne kadar doğru bilmiyorum yani insan hangi saatte doğarsa ona mı ilgi duyuyor.bildiğim tek şey var ki gece benim saatlerim mutlaka 2,3 saat otururum.

0

ben sahsen gece yi seviyorum daha sessiz ve dusunmek icin daha musait bir ortam. :) ayrica gece yolculuguda buna bi ornek benim icin

1

geceleri daha çok seviyorum, çünkü yalnızım ve huzurluyum.

1

gündüzler insanın ufkunu genişletir , hayatı görürsün ama sadece gözünle , belki ruhun ile.. geceleri herşeyi herşeyiyle görürsün , yaşamayı da ölmeyi de

0

geceleri,çevre ıssızlaştığında sevdiklerimle birlikte vakit geçirmeyi seviyorum.

0

ayırt edemedim doğrusu. yerine göre yaşanacak olaylara göre değişir. yani ikisini de severim.

0

eğer kış mevsimi ise gündüzleri çok severim yaz mevsimi ise geceleri