0

en çok kızdığım şey özellikle eşlerin birbirlerine karşı saygısızlıklarıdır.hiçbir şekilde eşler birbirlerini hakaret etmemeli ve saygı göstermelidir.yüze gülen arkadan konuşan insanlardan da nefret ediyorum

0

şu instagram'a, facebook'a ya da whatsapp durumlarina yediklerini ictiklerini koyanlara cok kiziyorum. tamam brlki brnim durumum var alip yemeye icmeye filan ama bir baskasinin yoktur belki. ya da hamileyimdir belki senin o koydugun resmin saati gec bir saattir. belki ben onu o an yapamadigim gibi bulamayacagim acik dukkan olmayacagi icin. bu konuda cok kiziyorum ben. anneme bile kizdim birkac kere. neden koyuyorsun alamayan, yapamayan var diye söyleyince oyle yapmayi birakti.

1

allah'a, aileye, anneye, babaya, kardeşe, evlada ve inanca yapılan hakaret ve küfürlere çok kızıyorum.

0

bir kızın sigara içerken küfürlü konuşması ve aynı zamanda tukurmesi

0

benim en çok kızdığım olay başkasının benim veya başka birisinin adına konuşmasıdır.

0

yalan söyleyenlerin hiç sevmem, kendinde suç aramayıp etrafını sorgulayanlar da var tabi.

0

bir sürü kızdığım şey var kızdığım şeylerden birkaç tanesini söyleyebilirim mesela işlemediğim bir suç tan ceza almam ben nefret ederim en suç işlemiş indir ama o suç benim üzerime atılmıştır işte o olaydan nefret ederim ondan sonra arkadaşa yapılan bir şakayı abartan o beynini fazla kullanamayan arkadaşlardan nefret ederim şaka yaparsın küçük bir şaka o şakayı abarttı hem de bayağı bir abartı o yüzden sinirlendim şeylerden birisidir ya da sol burnu tıkayıp sabunuyla sokak ortasına sümküren dediler ayakkabısını çıkartıp bankta uyuyan amcalar bunun gibi insanlardan nefret ederim.

0

aldatan insanlara şiddet gösteren insanlara istismar yapanlar hayvanlara eziyet edenler en çok kızdığım kişilerdir .. onun dışında haksızken haklı olmaya çalışanlara , ne dediğini bilmeyenlere kızıyorum. ama bazen de diyorumki ya ne gerek var bu kadar kızgınlığa kendime zarar ..

0

yalan ve yalakacılık en sevmedigim seydir. yani mesela bir arkadasim vardi hocamizin arkasindan konusuyordu hep ona kufrediyordu bir gun hoca yanimizdan gecerken canim hocam nasilsiniz demisti. yani sevmiyorum bunlari benim bunu yapan arkadaslarim oldu ve hepsiyle de arkadasligimi bitirdim. hic de pismanlik duymuyorum.

0

yalan ve insanların durduk yere haklarına girilmesi.

0

yalan ve yağcılık en çok kızdığım 2 şeydir. yalan söylediğini fark ettiğim kişinin o zamandan sonraki tüm hareket ve konuşmaları benim için düşünülmesi gereken, şüphe uyandıran şeylerdir. bu nedenle yalan söyleyen kişilerle çok zaman geçirmem. ikincisi olan yağcılık ise yalancılığın vücut bulmuş halidir. birini sevmeden hoşlanmadan ona karşı aşırı güzel ve güler yüzlü davranmak kesinlikle bana göre değil.

0

bir insana yapma dediğim şeyi ısrarla yapmasına sinir oluyorum ben yada biri sevip öbür gün sevmedim yapamadim diyen insanları sevmiyorum ben hiç.

0

çok fazla sinirlendiğim şeylerden biri, insanların haddini aşıp her konuya burunlarını sokmasıdır. mesela insanlar birbirini sevip evlenmeye kalkıştıklarında bir bakıyorsun etrafındakiler karışmadan duramıyor. ben anlamıyorum onlara ne yani sanki onlarla evlenecekler o yüzden kendilerinde o haddi buluyorlar zannedersin. biri diyor yok bunu yap, diğeri hayır olmaz şunu yap derken evlenecek çiftler bile evlilikten soğuyor. bence yazıktır günahtır kimseyle bu kadar uğraşılmaz hemde yeni evlenecek çiftlerin huzurunu kaçırıyorlar. bi hediye alacaklarsa onun bile hesabına giriyorlar şu kadarcık olsa yeter mi diye, madem alacaksın git al ne diye hesap kitap yapıyorsun. böyle yapacaksan da alma daha iyi yani. işte insanları anlamak mümkün değil. oğullarını kızlarını, kardeşlerini onların malıymış gibi gören, onlara saygı duymayan her konuda zorla fikrini söyleyenleri hiç sevmiyorum.

0

en çok kızdığım şeylerden biri karşımdaki insanın üslubuna dikkat etmeden ileri geri konuşmasıdır. özellikle bağırarak konuşması beni çok rahatsız eder. karşımdaki insanın umursamaz ve ilgisiz davranışları veya beni bir yerde beklemesi rahatsız eder. kendimi değersiz gibi hissettim zamanlar aynısı ben yaptım karşıkdakine bu beni çok kızdırır çünkü verdiğim değerin karşılığını görememek.

0

en çok kızdıgım sey sakanın cılıgını cıkartmaktır.bazı ınsanlar şaka yapayım derken fazla ileri gidiyor ve bu durum benım sınırlerimi bozuyor gercekten.

0

en çok kızdığım şey kandırılmaktır ve de yalandır

0

ben konuşurken lafa başkasının girmesinden nefret ediyorum. hani imkanım olsa orda döverim yani o derece nefret ediyorum ve sinir oluyorum.

0

en çok kızdığım şey yalan , kendini beğenmişlik, çok bilmişlik, başkalarını küçük görme, kendini zeki sanıp başkalarına kandırma ihtiyacı duyan insanları çok kızarım. saygısız insanları hiç sevmem.

0

en çok kızdığım şey insanların kalp kırıp hata yapıp yada zarar verip bu yaptığında ki yanlışı kendisine söylenip yada yüzüne vurulunca şaka yapmıştım demesi