0

ingiltere takımları oyunlarıyla dünyanın en iyisi olduklarını gösteriyorlar.tamam belki şampiyonlar ligi gibi yerlerde fazla başarıları yok ama aralarındaki mücadele ve oyun yapıları çok iyi.

0

ligi yönetenlerin ülkenin her alanında olduğu gibi son derece profesyonel ve işi bilen adamlar yönetiyor, hakemlerin her pozisyonda oyunu durdurmadığı son derece seyir zevki olan, futbolcuların hayali olan bir lig.

0

ingiltere futbolu gerçekten dünyanın en zevkli futbol ülkesidir. ben hep izliyorum ve çok zevk alıyorum

1

ingiltere premier ligi avrupa futbol ligleri arasında en üst sıralarda yer almaktadır. ve ingiliz futbol kulüpleri chelsea, machester united, manchester city, arsenal gibi devasa bütçeye sahip kulüpler, neredeyse dünya futboluna yön vermektedir. dünyanın en klas futbolcuları mutlaka premier ligi takımlarında oynamışlardır ya da oynamak için çaba sarfetmişlerdir. ingiltere'nin futboldan kazandığı para dünyadaki birçok devletin bütçesinden ya da milli gelirinden fazladır. yani futbolun ingiliz ekonomisine katkıları tartışılmaz büyüklüktedir.

0

ingiltere futbolun vatani cok iyi takimlari var bura liverpulu kayd etmek olar 5defa cempiyonlar liqasini qazanmis

0

ingiltere futbolu hakkındaki düşüncelerimi dile getirecek olursam eğer ingiltere ligi adeta kalite kokuyor nedeni ise tüm kaliteli oyuncular orda saysam saymaya vakit bulamam her neyse benim düsüncem bu sene şampiyon chelsea olacak m.city ise ikinci olacaktır sebebi ise chelsea sarri ile çok iyi gidiyor sarri hazarda naptıysa hazard adeta iki kisilik oyun oyniyor takımını sırtlıyor öte yandan arsenalda ligde kendisini toparladı ve seri galibiyetler elde etti arsenalde bir sürpriz yapıp şampiyon olabilir çok kaliteli ayakları var liverpool hakkındaki düşüncelerim ise liverpool şu an çok iyi gidiyor her zaman olduğu gibi oda ligimizin başaksehiri gibi sona kadar götürüyor yarışı son 3-4 maç kopuyor yarıştan dediğim gibi şampiyon chelsea olur ikinci m.city olur üçüncü arsenal olur dördüncü ise liverpool olacaktır benim düşüncelerim bunlardır.

0

ingiltere şu anda dünyada bence en çok takip edilen liglerden biri olduğunu söyleyebiliriz. oynadıkları oyun gerçekten çok iyi olduğunu söylemek mümkün. özellikle ingiltere'de oynanan oyun herkes tarafından zevkle izlendiğini tahmin ediyorum. özellikle manchester city takımı gerçekten benim en çok takip ettiğim takımlar arasında 1. sırada yer alıyor. oynadığı oyun herkes tarafından sevildiğini tahmin ediyorum. şu anda ingiltere takımlarının avrupa'da büyük bir başarı elde ettiğini görmek mümkün aslında. büyük bir ihtimalle de bu başarılardan biri de şampiyonlar ligi'nde gelecek bir başarı olduğunu tahmin ediyorum ve o da manchester city takımına ait olacağını söyleyebiliriz. ligde şu anda doludizgin ilerleyen manchester city takımı lig sonunda da büyük bir ihtimalle şampiyonluğa ulaşacak bir takım olarak görüyorum kendi açımdan. özellikle ingiltere ligi'nin dünyada çok sevilmesinin nedeni oynadıkları oyunun hep hücum olarak oynamalarından kaynaklanıyor. bu bütün izleyici tarafından daha da etkili bir faktör olduğunu söylemek mümkün aslında. özellikle bol gollü maçlar hem seyircileri hem de televizyon karşısında ki izleyicileri daha da mutlu ettiğini tahmin ediyorum. ingiltere'deki bol gollü maçların geçmesinin nedeni aslında takımlarda pek fazla savunma olmadığını kanıtlıyor bence. görüyoruz ki ingiltere ligi'nde şu anda en alt sırada olan takım bile oynadığı futbolla alkışlanıyor bence. çünkü adamlar gerçekten zevk almak için yaptıkları bir spor dalı gibi gözüküyor bence. inşallah düzeni hiç bozulmaz ingiltere ligi'nin ve hep takip etmeye de devam ederim.