0

1-bol su iç
2-yeşil çay iç
3-sabahları yumurta ye
4-kahve iç
5-tatlandırıcı şekerler yeme
6-yemeğinize hindistan cevizi yağı katın
7-karbonhidratları azalt
eğer bunları yaparsan kısa sürede büyük kilolar vericeksin.

0

en önemlisi kilo vermeye çalışmayın. bunu beyinden yok edin sadece sağlıklı olmalıyım bunu düşünün spor yapın fitness salonu olmak zorunda değil yürüyüş yapın sabah kalktığınızda bol bol su için ekmek yerine günde beş öğün yemek yiyip tok gezin ve hız yemek yemeyin yavaşca tadını alarak yüzme ve ip atlamak bayağı etkili evde bile ip atlayabilirsiniz

0

en güzel kilo verme taktiği öncelikle kilo vermeyi kafada bitirmektir kilo vermeyi kafamıza koyduğumuz zaman ise karbonhidratı azaltmalı proteini ise arttırmalıyız 3 beyazdan uzak durmalıyız yani şeker tuz un zaten şeker ve tuz zararlı ama onda karbonhidrat yani en çok kilo aldıran besin düzenli olarak spor yapmalıyız spor yapmayı sevmiyorsak ise ufak ufak başlamalıyız işe mesela önce 5 dakika daha sonra 10 dakika daha sonra 15 dakika sonra yarım saat ve bu şekilde artarak gitmeli spor saatlerimiz spor olarak en çok zayıflatan sporlardan biri olan yüzmeyi tavsiye ederim ama imkanınız yoksa yürüyüş bile işe yarar bu noktada her şey biraz da sizin azminiz eve iradenize bağlı

0

kilo vermek istiyosan düzenli bi şekilde spor yapman gerekir.yediğine içtiğine dikkat etmen lazım.sabahları yürüyüş yaparak yada bisiklet sürerek eve geldiğinde ise az ve öz beslenerek kilo verebilirsiniz aslında bu sizin özverinize kalmış sürekli düzenli spor yaparsanız bırakmdan hedeflediğiniz kiloya ulaşabilirsiniz.

0

yedigin seylerı degiştirmek ve kısmak kıstıkca mıde kuculurç

0

yesil cay icmek faydali su icmek de yarar ekmegi kes spor yap

0

ilık su içmek,yürüyüs yapmak ama tempolu yürüyüs,maydonoz suyu içmek.
herkes zayıflamak ister,ben kilo almak istiyorum. ne yersem yiyeyim hala zayıfım. aşırı kilolu olmak istemiyorum fakat biraz almalıyım gerçekten. çünkü yüzüm çökkün duruyor ve ben o halini hiç mi hiç sevmiyorum.

0

ağlıklı bir kilo verme süreci sadece yediğimiz yemeklerle değil bunun yanında oluşturduğumuz yaşam tarzımızla da bütünleşiyor. kilo verebilmek için spor ya da egzersiz yapmaya pek vaktiniz yoksa evinizde haftada 3-4 kez yarım saatlik yapacağınız düzenli egzersizlerle vücut kas kitlenizi koruyarak sağlıklı bir görünüşe kavuşabilirsiniz. eğer yine de egzersiz yada spor yapmaya vakit bulamıyorsanız evde gündelik işlerinizi daha aktif hale getirerek fiziksel aktivite düzeyinizi artırabilirsiniz.

0

düzenli bir uyku düzenli ve saglikli beslenme bol hareket bol su bitki çayları saatli öğünler sevdiğiniz ve hoşlandığınız bir spor yüksek motivasyon ve kararlılık sağlıklı ve kalıcı kilo vermeye daha saglikli bir vücuda ve ekstra özgüvene neden olur.

0

yeşil çay içmek ve sabah aç halinle su içmek