0

aslında söylenecek çok şey var ama sizleri dinliyor lazım şöyle bir şey söyleyeyim ben öncelikle kazançları gayet yani güzel olmasına rağmen benim şu an 50-60 tane referansım bulunmakta ve bu referanslarından günde yani yaklaşık bir 10 kuruş 50 kuruş gelmekte yani 50-60 kişiden en az bir iki tanesi günde 7 8 tane soru çözümü böyle bir saçmalık olamaz kazançların yine de az hani biraz daha artırılmasını tavsiye ediyorum kazançlar attığınız takdirde her gelen referans çınar yani her gelen yeni insanların daha fazla kazancı gördüğü zaman ek iş olarak bu siteye devam et çeşitlerinden kesinlikle eminim ve yeni bir sistem daha getirilmedi her sorulan soruya karşılık o soruyu cevaplayan kişilerden de en az birkaç kuruş kazanılmalı bence yani herkes daha çok soru sorar ve daha çok cevaplar böylelikle her kazancı yani insanları tutmaya yardımcı oluruz şu an dediğim gibi 100 kişi gelse bir kişi kalıyor bunun sistemi kullanıyor kazançlar çok düşük umarım sorma ne edeceğiz sorma ne nin sahibi olan kişi bu yazılanları gönül ve kişilerin şikayetlerini değerlendirerek sorma nedir kazançları %50 oranda artırır umarım inşallah böyle bir şey yaparlar herkesin bol bol para kazanmasını dileğiyle

0

ortalığı coşturmalı benim önerim bu. kaldı ki adı tanınmış olmasına rağmen kazançları çok düşük :(

0

verilen cevaplara saglanan kazanc miktarı daha fazla olmalı.sayfalarca yazıyorum 2 kuruş kazanç saglanıyo.insan sonraki soruya cevap veresi gelmiyo bu durum olunca.yönetime ricam cevap kazançlarını artırmanız yönünde

0

ben cevaplara verilen miktarı az buluyorum. ne kadar uzun yazılırsa yazılsın şahsen bana göre karşılığı bu değil daha da fazlası olmalıdır. burada çoğu insanlar neredeyse bir sayfa yazı yazıyor. bu yazdıkları yazının da değeri oldukça düşük. insanları başka sitelere yönlenmesine neden olabilir. çünkü yazıyla para kazanılan başka sitelerde mevcut hayatımızda. bende şahsen bu miktarın az olduğu düşüncesinden dolayı bu platformda fazla bulunmuyorum. ki fiyat biraz daha artarsa eminim ki sitedeki aktiflik oranı da artacaktır.

0

sık aık yygunlaşana kadar iki katı kazanç uygulamasına devam edilmeli diye düşünüyorum çünkü bu şekilde kazanan şnsanlar etrafına da önereceklerdir ve kazançları arttıkça daha da sitede aktif olacaklardır.
bir sayfa yazı yazan kişi 10 kuruş alacağına o hafta 20 kuruş alsa bana göre eskisinden çok daha şevkle ve hırsla yazar bu da sitenin popülerliğini artırır ve yaygınlaşmasını sağlar

0

şu anda en kolay ve en hızlı şekilde para kazanmanın mümkün olduğu bir platform olan sorumani de yazılar yazıp ve cevap vererek para kazanıyoruz. günümüz insanları ne kadar iyi koşullarda para kazanmayı hayal etseler de bu zor bir durumdur. ama günden güne kolaylaşan para kazanma yöntemleri ile koşullar iyileştikçe insanlar daha iyi bir ortam bekliyorlar.insanoğlunun bünyesinde yer alan rahatlık duygusu bunu günden güne ileriye taşıdığından insanlar bulunduğu durumdan daha iyisini her zaman için isterler.bu sebepten dolayı koşullar ne kadar iyi olursa olsun yine de insanlara yaranmak zordur. sitenin başlatmış olduğu iki kat kazanç durumu muhteşem bir ortam sunuyor. sitenin başlatmış olduğu iki kat kazanç durumu muhteşem bir ortam sunuyor. yani iki kat kazancı rağmen insanlar bu durumdan şikayetçi ise artık denilecek hiçbir şey yoktur. sorumani sitesinin insanlara sunduğu müthiş kazanç yöntemi olan soru ve cevap yöntemi ile kolay şekilde para kazanmak mümkün. ama yine de bundan daha kolayı bekleyenleri anlamak gerçekten çok zor

-1

her şey güzel ama arkadaşlar adamlarında gelir giderleri var kendince oluşan yani koskoca sitede tek ödeme alan bireyler sen ben değiliz kaç bin kişi ilgileniyor bu işle yani adam sana bir paragraf yazıya 1 tl verirse batar zaten ki yani şu ana kadar ve şuan gayet iyi kazandırıyor bence çok güzel bir uygulama ödeme alt limitide idare eder bir şekilde, gereksiz efektlerden kaçımılmış güzel bir site sade ve açık yani adam sana yaz soru sor para kazan diyor daha ne desin sende bu fırsatı değerlendir ve biraz referans bularak ve kapsamlı üstünde durarak yaparsan bu işi eğer gayet iyi paralar kazanabilirsin sorumani sitesi zaten üyeleri için elinden geleni yapıyor sorulara vereceoinden daha büyük kazanç veriyor zaten bence biraz durup kendimizi sorgulamak lazım emek vermeden de yemek yenilmiyor ona göre kendini ayarla ne kadar kapsamlı düşersen bu işin üstüne sende o kadar fazla kazanabilirsin olay bundan ibaret bir şekilde ilerliyor aylık hani en az her gün 2,3 tl yapsan 60 tl çekersin harçlık yaparsın en kötü ama referans bularak günde 10,20 tl yaparak ayda gayet güzel ve belirli bir paran olur sitede ödemeni yapar bu kadar yani arkadaşlar referans bulduktan sonrada gayet iyi para kazanabilirsiniz çok kasmayın bence biraz çok çok büyük düşünmek yerine kendinizi nasıl idare edeceğinizi düşünün.site gayet güzel ben çok memnun kaldım sorumani yöneticilerine sevgilerimi ve saygılarımı iletiyorum..

0

ben bu bugün katıldım.beyin bedava modunu anlayamadım.sadece benim için mi geçerli yoksa genel bir şey midir?aradım taradım bilgi bulamadım.bir de uzun cevap yazınca daha mı çok kazanılıyor.bir çok cevap yazdım ama kazanç sağlayamadım.detaylı bilgiyi nereden alabilirim.

0

çok az kazanç veriyor demişsiniz. adamlar size oturduğunuz yerden para veriyor. 5 dakika düşündüm on altı kuruş aldım diyorsunuz. daha ne olsun. adamlar tüm kazançlarını bizlere mi versin? zaten öyle olsa adam niye böyle bir site kursun? bence bu site iyi. ödeme yapacağını da düşünüyorum.

0

kazancı az gearbest gibi farklı uygulamalara yönelme var

-1

site şu anda para kazanılabilecek siteler arasında en kazançlı olanıdır. daha yüksek oranda para kazanılabilecek site şu anda mevcut değildir. aktiflik durumuna göre siteden yüksek miktarlarda kazanç sağlamak mümkündür.soru sormak ve cevaplamak zor bir şey olmasa gerek. üstelik soruların altına yazılan cevapların uzun oluşu kazanılacak para miktarının da artmasının sebebidir. ama yapılacak yorumların saçma sapan olmaması gerekir.konuyla alakalı yapılacak uzun yorumlar yüksek miktarlarda kazancın kapısını aralar. tabii ki sistem biraz daha iyi olsa fena sayılmazdı. özellikle yapılacak ufak tefek iyileştirmeler ile sitenin daha çok kişi yol açacağından hiç şüphe yok.

1

referanssız birşey yapma şansınız olmadığı bir sistem biraz daha iyileştirme yapılabilir.500 soruya cevap vereceksinde 10tl kazanacaksın. ben size bundan iyi kazanacaağınız siteler vereyim mail adresim [email protected] kolay gelsin burada yırtınmayın boşuna.

1

benim tek söylemek istediğim herhangi bir yazar başka bir yazarın sorusuna cevap verdiğinde sorunun sahibi olan kişiye de artı kazanç verilmesini tavsiye ediyorum bu sayede sorulan soruların sayısı ve kalitesi artar ayrıca burada uğraşan yazarların kazancı artar ve buraya daha fazla kişi üye olmak için başvurur bu konuda fikirlerimi söyledim umarım bu konuda olumlu bir yanıtla geri dönüş yaparsınız

0

bu uygulamayı yeni keşfettim yeni katıldım gerçekten güzel eğlenceli bir uygulama bilgi alışverişi bilgi aktarmak için güzel bir uygulama kendimizi denemek için de neyi ne kadar biliyoruz neler hakkında bilgiye sahibiz görüyoruz daha güncel konular hakkında sorular olursa herkesin cevaplaması daha kolay olacaktır bilimsel sorular da saçma sapan cevaplar vermemek için güncel konulara ağırlık vermelisiniz

1

çok güzel bir site gerçekten hem soru sorabiliyoruz hem bişeyler öğrenbiliyoruz ama bence kazançlar bi miktar daha artsa herkes gerçekten çok uğraşıyor.

0

galiba az tanınmış olması bunda en büyük etken olduğu görülüyor.

0

bence aktifik iyi ama öyle aşırı derece de hala yok, bence yarışmaları sık sık yapmanız lazım ve hedefi yüksek tutmalısınız diye düşünüyorum . hem insanların odak noktası bu olur hemde insanlarda azim, çaba,emek, hırs hepsi bir arada olur bir yarışma olabilir ama dediğim gibi yüksek hedeflere sahip bir yarışma bence bunun üzerinde çalışabilir kendinizi geliştirebilirsiniz başarı olarak kitle olarak şuan ister istemez güzel bir yere geldiniz, insanlar aktif olarak günlük yarım saat bile olsa burada zaman geçiriyor, bilgi paylaşımı yapıyor, bilgi alışverişi önemli zaten şu zamanda en önemli olan o, daha sonra sosyallik oluyor burda insanlar birbirleri ile sohbet edebiliyor birbirlerini soru sorup cevaplayabiliyorlar güzel bir ortama sahibiz, saygı çerçevesinde daha ne olsun .

0

bu tarz sitelerin içinde ,gerek kolaylık olsun ,gerek soruların kalitesi olsun bir çok açıdan gerçekten mükemmel bir site . ödeme konusunda ise üyeleri hiçbir zorlukla uğraştırmıyor.

0

soruma niye arkadaşım sayesinde başladım arkadaşımın yaptığı zamanlar 2x vardıyani mesela bir yorumla 10 kuş alıyor s2x olduğu zaman 20 kuruş oluyordu şimdi ben daha yeni başladım şu an yok keşke olsa keşke bende kazansam ama buna da şükür adamlar bize ne güzel para kazan duruyorlar allah razı olsun onlara teşekkür ederim iyi ki varsınız sağ olun var olun.

1

yani kullanıcılar sıkıldı sanırım çünkü çok vakit geçirmek lazım buna da pek insan tahammül edemez zannedersem tabii her kişilik farklıdır sabrın sonu selamettir bizde her şey birden olsun isteriz sorma ilerlemek karınca yürüyüşü ne benzer çok zaman az mesafe katetmek.