0

cevap vermek daha keyifli iki side guzel bence ilgi alanimizi oldugu konularda bildigimizi paylasmak guzel bir sey yok aslinda hem ogreniyoruz bilgi sahibi oluyoruz bundan guzel bise varmi konu hakkinda bildigimiz ne kadar cok sa okadar iyi

0

soruları cevaplamak daha keyifli. soru sorduğumda cevap verilemezse nasıl keyif alabiliriz ki? cevap vereceği kesinse o zaman işler değişebilir

1

soru sormaktan da cevap vermekten de ayrı keyif alıyorum. sitede yazmadan okumak bile benim için keyifli. bir de üzerine iki kat kazanç gelip yazdıklarımız dişe dokunur bir kazanç getirince daha da keyifli oluyor site yalan yok.

0

tabiki kişiye göre değişir bu kimine soru sormak keyfili gelir çünkü sorduğu soruya nasil cevaplar gelcek diye merak eder.kimi için de verilen cevaplar daha keyif verici gelebilir hemde daha fazla kazanabilir.

-1

bana göre soruya cevap vermek daha keyifli bana göre ama herkese göre değişir.

0

insanin ruh haline gore durum degisir kimi zamn soru sormak kimi zamn cevaplamak

0

bazen aklıma bir sürü soru geliyor o anda sormak istiyorum soramıyorum. daha az yapabildiğimiz içindir belki de bana soru sormak daha eğlenceli geliyor. hele ki zor sorular hazırlıyorsam.

0

benim için cevaplamak daha zevkli geliyor bana... zaten istatistiklerime girersen görürsün. öyle aman aman soru soracağım diye pek takılmam... bazen aklıma gelir sorarım. ama çoğunlukla cevaplardayım.

0

benim için soruları cevaplamak hem daha keyifli hemde daha kazançlı oluyor.

1

cevap vermek soru sormaya göre daha keyifli bence. hem daha çok kazanç sağlıyoruz hem de insanlarla fikir alışverişinde bulunmak güzel bir şey.

0

bence cevap vermek daha keyifli oluyor hem bilgilerimizi birbirimizle paylasıyoruz hemde sorudan daha çok verdiğimiz cevaptan para kazanmış oluyoruz :)

2

cevap vermek daha keyifli oluyor. hem çok kazanıyoruz hemde bildiğimiz şeylere cevap verirsek daha çok mutlu oluyoruz.

0

benim için cevap vermek daha keyifli çünkü bir de bildiğin bir konu varsa en azından uzun bir şekilde cevap yazabiliyorum, ve kazancım daha iyi olmuş oluyor. ama soru sorarken iki kuruş veriyor onun için ben her zaman cevaplamayı tercih ediyorum ... zaten bu aralar hep bildiğim konular çıktığı için ben de uzun bir cevap vermek için uğraşıyorum en azından iki kuruş alacağıma , 10 kuruş almış oluyorum ,misal olarak söylüyorum öyle yani.

0

cevap vermek daha keyifli,daha kazançlı özellikle konu hakkında bilgimiz ne kadar çoksa o kadar iyi.

0

cevap vermek bence daha keyifli. hele ki ilgi alanımızın olduğu konularda. bildiğinizi paylaşmak kadar güzel bir şey yok.