0

sorumani belirli bir süre verseydi 14 şubatta 25 tl çekim yapacaktım ama keşke olsaydı 14 şubata kadar olsaydı bugün 30 sorudan fazla cevap verdim 1 tl amca kazandım önce 2 kat kazanç güzeldi bence.

0

kesinlikle katılıyorum eğer şu bir iki gün içerisinde farklı bir etkinlik yapmayacaklarsa 14 şubata kadar 2 kat kazanç etkinliğinin devam etmesi çok güzel olurdu. keşke birkaç günlük hızlı bir yarışma yapılsa gerçekten sitenin enerjisi de artmış olurdu.

0

eğer bir yarışma düzenlenmeyecekse 14 şubata kadar devam etmeliydi iki katı kazanç. bizi yarışmalara alıştırdılar şimdi de yarışma yapmıyorlar. hem yeni gelenlerinde yarışmaların nasıl olduğunu göstermiş olurlar.

0

bence devam etmeliydi hem insanlar birbirine sevgililerine eşlerine hediye alırlardı karşı cinslerini sevindirirlerdi yeni başlayanalar için daha iyi olurdu motive edici olabilirdi ama ilerde güzel yeni kazançlar süprizler olursa güzel olur

0

bence de devam etmeliydi kardeşim.ama belki yarın o gün için bir güzellik yapabilirler.belki bir yarışma olabilir.

0

bence devam etmeli
biz 1 kazanırken site sahipleri 10 kazanıyor bence biraz daha kesenin ağzını açmalılar.

0

iki kat kazancın 14 şubata kadar devam etmesini isterdim. hatta öyle tahmin ediyordum çünkü 14 şubat'ta insanlar belki sevgililerini sevindirmek için hediye almaya paraları yoktur sorumani de böyle bir güzellik yapar diye düşünmüştüm tamam gerçekten sorumani bizleri düşünüyor ve arada biz isteyince iki kat kazanç yapıyor ama ben 14 şubat'a kadar olmasını isterdim çünkü çoğu bu durumdan faydalanamadı.