0

bu siteye geldim geleli böyle yaparak kendini akıllı zanneden insancıllar her zaman oldu ve olmaya devam ediyor. böyle cevapları gördüğümüzde sorumaniye mesaj atarak bildirmek yerine cevapların altında şikayet butonu olsa daha kısa sürede gereği yapılır.

0

bu sitede o tarzda cevap verenler zaten fazla kalıcı olmuyorlar çünkü insanlar real'de nasılsa sanalda da o şekilde ler buradan emek vermeyerek kendi çaplarında bir şeyler yapmaya çalışıyorlar ama tabii ki sonrasında site yönetimi tarafından banlanıyor lar gene akıllanmayı düşünmüyorlar başka bir hesap açıp başka bir adla siteye üye oluyorlar site üyeleri olarak böyle şeylere alışık olmamız gerekiyor çünkü burada değil her yerde karşımıza çıkabiliyor böyle insanlar.

1

boyle kisiler resmen verdikleri cevaplarla soeularin irzina geciyor. hayir odeme alabileceklerini mi zannediyorlar anlamadim.... sonra odeme yapilmayip banlandiklarinda ''beni banladilar, ödememi vermediler.'' gibi sikayetlere basliyorlar. dogru duzgun cevap verme, ondan sonra odeme bekle... olduuu.... resmen adama bir el hareketi cekerler boyle kisilere 'sen o parayi n.h alirsin'' diye.

2

bazı insanlar kendi ruhsal sorunlarıyla başa çıkamadıkları zaman etrafına fiziki ya da sözlü ya da yazılı saldırıya geçerler. bu arkadaş ve bunun gibiler de de durum böyle demek.
ne diyeyim, islah olsunlar diliyorum.

0

gerçi ben artık alıştım devamlı aynı kişiler buraya geliyor. bence sonuçta her insan böyle değildir. artık bence bu olayı bir çözüm bulmamız lazım devamlı ben şikayet ediyorum. her seferinde banlanıyor yine de çıkıp geliyorlar anlamış değilim. çoğalıyorlar herhalde ya sonuçta hepimiz insanız anla işte bazı insanlar gerçekten hayvanlaşıyorum ne diyebilirsin ki.

2

bende şikayet ettim , resmen soruların ırzına geçti ya.

1

soeumaniye sikayet ettim. icabina bakacaklardir o kisinin