0

soğansız yemek yapan çok var çünkü eğer soğan sevmiyorlarsa ki benim bir komşum sevmediği için yemeklerine soğan katmazdi. fakat soğanın tadını da hiçbir şey vermez yemeklere benim kanımca,

0

soğansız sulu yemek daha çok soğan yemeyen insanların daha çok tercih ettiği ve pişirdiği bir yemektir sadece içine domates salça su konularak ve içine koyduğumuz yemek koyarak yapılan bir yemek türüdür.

1

evde soğan yemeyen biri varsa, öyle bir yapılıyor ki. tadı olmuyor diyenler için bir miktar sarımsak rendesi öneririm. tabi soğanın tadı ayrı, soğansız bende çok keyif alamasam da mecbur kalınca değişik yemek lezzetlendirme yolları seçilebiliyor.

0

bazı insanlar soğanlı sevmeyip yemek yapan var. mesela benim eltim yemeklerine falan soğan katmaz çünkü sevmiyor ,ama soğan yemeği lezzet verir. ben şahsen soğansız sulu yemek yapmam.

0

yapılır. yemeğin içine soğan katıp katmaması yapan kişiye kalmış bir şeydir. soğan bana göre yemeğe lezzet verir. fakat herkes bunu sevmek zorunda değildir. o yüzden soğansızda sulu yemek yapılabilir.

0

hayır yapılmaz yapılırsa bile tadı güzel olmaz

0

vall bana kalırsa yapılmaz. sogansiz sulu yemekler bir tatsız oluyor nedense. soğan salça heralde yemeklerin vazgeçilmezi.