0

burada soru sormak para kazandırıyor 2 kuruş tabii kaliteli soru sorarsan, arka arkaya farklı değişik sorular sorarsan kazanç elde edersin.. cevap vermek daha çok para kazandırıyor tabii ki de uzun cevaplar vermek yani burası çok güzel kardeşim burada kalmaya devam et sabırlı olursan kazanacağını göreceksin. yani diğer sitelerden gerçekten de burası çok çok farklı ödeme 3 iş günü yatıyor.. benimkisi her seferinde bir gün veya iki günde yattı param sana bol kazançlar diyorum.

0

deneyerek soru sorarak para kazanıldığını görmeniz mümkün.

0

bu platform internet üzerinden para kazanabileceğiniz en kolay platformlardan biridir verdiğiniz cevaplara göre ya da sorulara göre çeşitli paralar kazanıyorsunuz her soru için iki kuruş her cevap için uzunluğuna göre değişen paralar karşılığında buraya yazarlık yapıyorsunuz soru mani bana çok şey kattı öğrenci bir insan olarak fayda 150 lira gelir benim için çok iyi bir para bu para sayesinde istediğimi istediğim gibi yapabiliyorum özgürce ayrıca biliyorum bu parayı daha çok yazarsam 200 liraya kadar para çıkabiliyor ancak benim zamanım ancak 150 liralık yazmama yeterli oluyor turduğunuz yerden para kazanıyorsun ol arkadaşım daha ne istiyorsunuz her soruya 1 lira mı almayı planlıyorsunuz öyle olsaydı eğer sormayın az para kazanacaktır sorum anne reklam alarak para kazanıyor bu platformu kuranlara çok teşekkür ediyorum gerçekten çok faydalı bir platform aynı zamanda soruları cevap verirken internette araştırma özelliğimiz daha çok artıyor araştırmacı kimliğimizi bu denli arttıran bu çalışma için herkese teşekkür ediyorum iyi yazılar diliyorum iyi cevapları diliyorum

0

burada soruları sormak sana iki kuruş kazandırır ancak şuan sitede yarışma var ne kadar uzun cevap verirsen o kadar fazla kazanç elde edersin bence yarışma olması çok iyi olmuş site biraz aktifleşmiş ancak yarışma olmayınca aktif olmayan bir çok insanın yarışmada nasıl yarıştıgını görebiliyorum.

0

evet para kazandiriyor sorulara ne kadar uzun cevap verirsen ve bide en onemlisi konuyla allakali olmasi lazim bide kopyala yapistir yasaktir yoksa haksiz kazanc oluyor bunlara uyarsan hic bi sıkınti olmaz.

0

soru sormalarda da para kazan bilirsin ancak bazı yarışmla kurallarına göre yarışmlarda ki sıralaman değişmez sadece para kazanırsın