0

soru sormak para kazandırıyor soru başı en az iki kuruş veriyor ama soru sormak daha çok kazandirsaydi herkes soru sorar kimse cevap vermeyle yetinmezdi.zaten sorular yığıliyor kimse cevap vermiyor eger oyle olsaydı daha fazla soru cevapsız kalırdı.

0

yooo soru sormak cevap vermekten daha çok kazanç sağlıyor 2 kuruş soru sorarak kazanıyorsun 1 kuruşta cevap vererek kazanıyorsunuz

1

soru sormak çok az kazandırıyor bu yüzden de cevap vermek daha çok kazandırıyor. özellikle yorum sorularında kuruşlar daha çabuk artıyor. cevabın uzunluğuna ve yorum yapma yeteneğine göre miktar artıyor. bu yüzden cevap vermek bana daha mantıklı geliyor. sadece araştırmak değil mesela kitaplarım var, defterlerim bazen soruların cevaplarını sınavlara çalıştığım zamanda aldığım notlardan bulabiliyorum. bu da bana baya fayda sağlıyor. bilgilerim taze kalıyor. öğrenme isteğim artıyor. kendimi geliştiriyor olmak beni mutlu ediyor.

0

kusura bakmayın yanlış yazmışım, sorduğunuz her sorudan iki kuruş artıyor, bir kuruş değil.

0

çünkü soru sormak bize sadece iki kuruş kazandırıyor.

0

soru çünkü her soruya bir kuruş veriyor. oyüzden soru sormaktan çok cevap vermek daha çok kazandırıyor.

0

soru başına 2 kuruş kazanıyorsunuz.. para kazandırmıyor gibi görünebilir.

2

soruyu sorduğunuz anda iki kuruş kazanırsınız ve bu sorudan elde edeceğiniz kazanç biter.

bu kanıya nereden vardınız bilmiyorum ama sorunuza cevap gelmesi size bir şey kazandırmaz, cevap yazan üyelere kazandırır.

cevaplar da ise kazanmak sizin elinizde. verdiğiniz cevabın karakter sayısına göre alacağınız kazanç değişiyor. tabii bunu harflere basarak ya da aynı kelimeleri tekrarlayarak veya kopya içerik üreterek yapmamalısınız. cevaplar inceleniyor ve gereksiz cevaplar siliniyor, ödeme yapılmıyor. hatta siteden banlanıyorsunuz.

bu yüzden tavsiyem sorulardan çok cevaplara odaklanmanız, özgün ve uzun cevaplar vermeniz.

1

soru sormak nasil para kazandirmiyor? :)
cevaptan daha cok kazandiriyor emin ol :)
her bi sordugun soru icin 0.02₺ kazanc elde ediyorsun.
kisa bi cevap versen 1 kr. kazaniyorsun..
soru sormak baya iyi ve kazancli.

1

soru sormanın para kazandırıp kazandırmadığı hakkında şu an için bir bilgim yok. ben kazandırıyordur diye düşünüyorum.