0

bana kitap okumayı sevdiren iki yazar var. ilki tolstoy, ikincisi cengiz aytmatov'dur. ilkokulda türkçe öğretmenimiz sınavda soracağım diye ard arda bu yazarları vermişti.

2

her ne kadar bir edebiyat mezunu olsam da klasiklerden cevap veremeyeceğim. şaşırtıcı olarak alman yazar sebastian fitzek'tir. bilmiyorum seviyorum. tavsiye ederim romanları çok sürükleyici ve güzeldir. özellikle kıymık ülkemizde ilk çevrilen kitaplarındandır. tavsiye ederim bununla başlarsanız zaten diğerleri gelir. yeni yeni kitapları artık türkçeye çevrilmeye başlanıyor. eskiden bu kadar değildi. toplamda 6 adet kitabı çevrildi diye biliyorum.

0

bana kitap okumayı sevdiren yazar yoktur. çünkü kitap okumayı sevmem

0

kerime nadir kitapları okurdu anacagizim bizde o kitaplardan okurduk aşk kitaplarini daha çok seviyorum o yuzden

0

bana kitap okumayı sevdiren yazar ilk okuduğum romanların sahibi ipek ongun dur.ipek ongun genellikle genç kızlara hitap edecek olan ilgisini çekecek tarzda kitaplar yazan bir yazardır. ilk okuduğum kitapları ise bir genç kızın gizli defteri serisi idi. hatırladığım kadarıyla serra ismi ne bir genç kızın başından geçenleri lise den başlayarak evlenme ve sonrasına kadar anlatıyordu. kesinlikle çok akıncı ve kolay bir okuma dilinde vazgeç romanlar yazıyor. genç kızların okuma alışkanlığı kazanmasında geçmiş zamanlarda büyük rol oynayan önemli bir yazar olduğunu düşünüyorum.

0

bana kitap okumayı sevdiren yazar bence zülfü livaneli'dir