0

iki kat kazanç şimdi oluyor bence sürekli iki kat kazanç olmali o zaman herkes daha fazla yarışıyor bana göre ve sürekli yarışıyoruz o süre bitene kadar.

1

bu sorunuzu gördükten sonra bir tebessüm oluştu.çünkü yaklaşık 10 gündür sitedeki cevaplarda 2 katı kazanç uygulaması var.artık sizin gibi değerli arkadaşlarımızın bu konudaki soru ve yorumlarından olduğundandır bilemeyeceğim ama sitedeki emek veren insanlar için çok güzel bir uygulama oldu.

3

bu sorundan sonra bi gecen hafta sonu gelmisti iki kati kazanc. hatta suanda da sitede mevcut iki kati kazanc olayi...umarim iyi degerlendiririz de iyi kazanclar elde ederiz. bende onun icin ugraaitorum suan... hatta limite o kadar yakinim ki... 31 ocaga kadsr bu iki kati kazanctan yararlanayim oyle odeme talebi olusturayim. bakalim kac liraya kadsr cikabilecegim.

1

önümüzdeki haftalarda iki kat kazanç yarışmasının olacağını düşünüyorum. birkaç haftadır zaten çok büyük bir yarışma olduğu için iki kat kazanç yarışmasının gelmesi uzun sürdü. o yüzden bir haftaya kalmaz iki kat kazanç yarışması gelir diye düşünüyorum.

1

altın sorular sormuş sorumani sitesi. üç gün önce gördüm ve cevapladım. tahminen biraz daha zaman geçince iki kat kazanç uygulaması başlatırlar.

1

ben iki kati kazancin yakinda gelecegini dusunuyorum. yani yarisma biteli iki hafta oldu neredeyse. o yuzden sitede eni etkinliklerin duzenlenmesi gerektigini dusunuyorum. insallah hetirirler yakin zamanda.

0

iki kat kazanç bir an önce olsa iyi olur.bence önümüzdeki hafta site bir şeyler yapar herhalde.