0

ben bir akrep burcu olarak bu soruyu cevaplamak istiyorum akrepler çok kıskanç olurlar çok kin tutarlar haksızlığa asla gelemezler ölümden korkmazlar çok aşırı inatçıdırlar çok tutamıyorlar ve çok güçlüler

1

akrep burçları oldukça güzel ve çekici burçlardır. ayrıca fazla gizemli oldukları için sürekli olarak insanların kafalarında soru işareti oluştururlar. akrep burcunun özellikleri ve diğer burçlardan çok farklıdır ve bu yüzden de diğer burçlardan çok bariz bir şekilde ayrılırlar. bir akrep burcunu anlamak çoğunlukla kolay bir şey değildir ama tam tersine olmaz karşılarındaki kişileri çok kolaylıkla çözer ve anlarlar.
akrep burcu 24 ekim ve 23 kasım tarihleri arasında doğmuş kişilerin sahip olduğu bir burçtur bu burcun yönetici gezegenleri plüton ve marstır. akrep burcunun uğurlu sayısı 9 ,uğurlu renkleri ise siyah ve kırmızıdır, bunun yanında en iyi anlaştıkları burçlar oğlak ,balık ,yengeç ve başak burçları, anlaşamadıkları burçlar ise koç ,ikizler, kova ve aslan burçlarıdır.
akrep burcunun diğer burçlarla karşılaştırdığınız zaman onların belirgin özellikleri çok daha fazla göze çarpmaktadır. bunun yanında oldukça gergin ve ciddi kişiliklere sahip diller ayrıca gözlem yetenekleri çok gelişmiştir bu yüzden de dışarıdan gelebilecek olan zararlara karşı her zaman için savunma içerisindedirler. kendilerine yapılan bir haksızlık karşısında karşı tepki vermek için çok fazla zaman beklemezler. akrep burçları ikili ilişkilerinde oldukça sadıktır ve sevdikleri kişiye tam anlamı ile bağlanırlar ve onlara karşı asla yanlış yapmayan burçlardır.
akrep burçları ciddi yapıdadırlar ve yüzleri çok fazla gülmez. hayatı fazlasıyla ciddiye alırlar. karşılarındaki kişiye kolay kolay güvenmezler ve güvendikleri zamanda tam anlamıyla güvenirler. düzenli bilinen güvendikleri zaman kendilerine tam anlamıyla açarlar ve tüm sırlarını anlatabilirler.
akrep burcu duygularını kontrol etmekte zorlandığı zaman çok fazla zararlı bir burç olabilir. akrep burçları yalan söylemeyi kesinlikle tercih etmezler ve çevrelerinde yalan söyleyen sahtekar insanlar varsa bunları da açık etmekten asla çekinmezler.
akrep burçları çok fazla kıskançlıkları ile ünlüdürler sevdikleri insanı neredeyse uçan kuştan bile kıskanırlar. kendi arkalarından çevrilen oyunları da çok kolaylıkla çözebilirler.
akrep burçları kızdıkları zaman çok aşırı tepkiler verirler ve bu gözlerinden bile belli olur. o bakışlar en korkusuz insanları bile korkutabilir.belli bir noktaya kadar duygusal olurlar ancak iş çığırından çıktı zaman ise kesinlikle mantıklı kararlar verirler ve bu doğrultuda giderler. akrepler kendilerine yapılan iyiliğide kötülüğüde asla unutmazlar.
akrep burçlarının en belirgin özellikleri bakışları iğdır gözleri göze çarpacak kadar büyüktür. yüzleri de aynı şekilde keskin hatlara sahip ve iridir.genellikle boyları fazla uzun olmaz ancak güçlü yapıya sahiptirler.
akrep burçları yaşamayı çok severler ve hayata büyük bir tutkuyla bağlı olurlar. bir işi yaptıkları zaman asla yarın bırakmaktan hoşlanmazlar ve o işi bitirmeden bırakmazlar. kolay kolay her şeyi inanmazlar ve altını de şenerler oldukça kuşkulu bir kişiliktirler.akrep burçları egolu ve kendini beğenmiş insanlardan asla hoşlanmazlar.

0

akrepler kadar yaşamda tutkuyla yaşayan az insan vardır. bu nedenle onları tanımlayan sözcük arzuluyorum'dur. hiç birşeyi yarım bırakmazlar. akreplerin güçleri gözlerinden okunur. mimiklerini kontrol altında tutsalar bile bakışları ile sevgilerini yada nefretlerini aktarabilirler. duygularına kapılırlarsa tehlikeli olabilirler. akrepler ukala ve kendini beğenmiş insanları sevmezler , onları aşağılayarak hadlerini bildirirler. kendi bildiklerini okuyarak uzlaşmaya yaklaşmazlar. aşırı bir şekilde kuskucudurlar kolay inanmazlar ama inandıkları bir konuyu da sonuna kadar savunurlar. çalışmalarında sabır ve özenle çalışırken gösterişten uzak dururlar. kendilerini yetistirmemis akrepler yaşamın basitliklerine yatkınlıklari ile kendi kendilerinin yok oluşlarına sebep olurlar. cinsellik yaşamlarında önemli bir yer tutar. ölümü yeni bir başlangıç olarak gördüklerinden ölümden korkmazlar.