1

oğlak burcunun yönetici gezegeni satürn ,uğurlu renkleri yeşil ve kahverengi ,uğurlu sayıları 2 ve 8 , uğurlu taşı lal, uğurlu günü ise cumartesidir.

oğlak burçları çok fazla güvenilir kişilerdir.bunun yanında becerikli ve geleneksel yapıya sahiplerdir yargılama yetenekleri ve kendilerini kontrol etme başarıları çok fazladır ayrıca adalet duyguları da oldukça gelişmiş kişilerdir. büyük amaçlar için kendilerini feda edebilirler ve asla sahte kişilerden hoşlanmazlar yapmacıklıktan nefret ederler. otorite kurmaktan ve yönetmekten fazlaca hoşlanırlar. oğlak burçları için duygularını dışarıya göstermek zor bir iştir. her şeyi çok fazlaca ciddiye alırlar o yüzden onları takılacağını zaman bile söylemiş olduğu sözlere fazlaca dikkat etmemiz gerekir. espri olsun diye söylemiş olduğunuz bir cümleyi birçok yanlış anlayabilir ve kırılabilirler. mantığına aykırı olan hiçbir şeyi kabul etmezler.
oğlak burçları için verilen sözler de oldukça önemlidir eğer onların güvenini kazanmak istiyorsanız her zaman verdiğiniz sözleri tutan insanlar olmalısınız. oğlak burçları kendi düşüncelerine saygı duyulmasına ve karşı çıkılması ama asla haz etmezler.
oğlak burcu kişilerinin yaklaşmak çok kolay değildir ancak onların gönlünü kazandığınız zaman da hayatlarından kolay kolay çıkarmazlar sizi.

oğlak burcu kadınları her zaman neşeli ve hırslı kişilerdir ayrıca evlerine oldukça düşkün ve çalışkan yapıya sahiptirler. dışarıya karşı her zaman güçlü durmaya çalışırlar ve bunun için oldukça çaba gösterirler.
oğlak burcu kadınları kültüre ve bilgi birikimine oldukça önem gösterirler ayrıca nezaket ve kibarlık onlar için de oldukça önemli olan kavramlardır. yapacakları işte de her zaman hırslı olurlar ve en iyi yapmak için iddialı tavırlar sergilerler. olaylar karşısında soğukkanlı olabildikleri için oldukça gerçekçi ve mantıklı kararlar verirler bu sayede de yanlışa fazla düşmekten kendilerini korumuş olurlar.
oğlak burcu kadını sevdiği zaman çok fazlasıyla sahiplenir ve karşısındaki erkeği aşırı derecede kısıtlamaya çalışır her şeyin de kendi istediği gibi olmasını ister. bu tavırları çoğu zaman emredici de olabilir. oğlak burcu için eğlenebildikleriyle kaliteli vakit geçirebilecekleri kişilerle ilişki yaşamak oldukça önemli bir şeydir.

oğlak burcuna sahip erkekler ise yine oldukça hırslı ,çalışkan ve enerjik kişilerdir. oğlak burcu erkeğine kesinlikle güvenebilirsiniz ancak bunun yanında çok fazla disiplinli ve kurallar koyan kişilerdir. onlar için sistemsel çalışmak ve düzen oldukça önemlidir. oğlak burcu erkekleri dışarıya karşı her zaman şüpheci tavırlar sergilerler kişileri de her zaman kendi doğrularına göre yargılar ve değerlendirirler bu yüzden de onların şüpheleri kaybolana kadar size tam anlamıyla güvenemez var bu yüzden de duygularının açık etmekten hoşlanmazlar ve soğuk kişilikler olarak düşünülebilirler.
oğlak burcuna sahip olan erkekler özgürlüklerine fazlaca düşkündür ve hayatlarına fazla müdahale edilmesinin katiyen hoşlanmazlar.

0

ketum ve ciddi tavırları ile tanınan oğlak erkeğinin yumuşacık bir kalbi vardır . dışarıdan görülen görüntusunjn altında çekingen ve duygusal bir kişilik yatar . aklı başında ve güvenilirdir . çevresinde olup bitenleri mantık çerçevesinde gözlemler . sert bir mantıkla yaklaşır ve sonuç her zaman doğrudur . sakin ve sade kişilerdir . olayları abartmadiklari içinde bazı kişilere renkli gelmeyebilirler. aile kavramları çok önemlidir ve klasik bir kavramları vardır ve seçtikleri eş toplumsal ve geleneksel kurallara uygundur . iyi bir babadırlar. fakat soğuk bir yaklaşım tarzları oldukları için daima çocuklarıyla aralarında belli bir mesafe vardır .onlara yaşama erken için cabalarlar. aşırı bir şekilde kuskucudurlar kolay inanmazlar ama inandıkları bir konuyu da sonuna kadar inatla savunurlar . çalışmalarında sabır ve özenle çalışırken gösterişten uzak bir şekilde işlerini yaparlar .