1

aslan burçların yönetici gezegeni güneş, uğurlu renkleri sarı ve turuncu, uğurlu taşları pırlanta ve sarı safir , uğurlu günleri pazar, uğurlu sayıları ise 1 ve 4 tür.

aslan burçlarının kişiliği her zaman canlı ve yaşama gücü ile doludur ayrıca aslan burcu asaleti temsil eden bir burçtur ve kendilerini fazlasıyla beğenirler. aslan burçları sıcakkanlı oluşlarıyla ve hareketleri ile her zaman dikkat çekerler. bu burçlar kendilerinden asla şüphe etmezler hatayı hiç bir zaman kendilerinde aramazlar dışarıda ararlar.aslan burçları kendilerine doğru gelen her şeyi dışarısı ile paylaşmak isterler kişilerin bunları önemseyip önemsemediği veya isteyip istemediği onlar için önemli şeyler değildir. sürekli olarak öğüt vermeleri başkaları tarafından hoş görülen şeyler değildir.
karşılarındaki kişilere sürekli olarak eleştiriler ve bunu yaparlarken onların kırılıp kırılmadığı hiç önemli değildir kendilerinden başka birilerinin fikirlerini kabul etmekte ve doğru olduklarına inanmak da fazlaca zorluk çekerler ve kabul etmemek için çok fazla direniş gösterirler. aslan burçlarına göre onların kararları her zaman hatasızdır.aslan burçları her zaman dışarıya karşı dönük enerjileri oldukça yüksek kişilerdir aslan burçları her zaman için odak noktası olmaktan mutluluk duyarlar ve herkesin kendilerini bu şekilde görmelerini isterler. popüler olmak onlar için çok önemlidir. kontrolün her zaman kendilerine olmasından hoşlanırlar ayrıca birini elde etmek için risk almaktan geri durmazlar. lüks yaşamak ve iyi şartlar altında bulunmak onlar için oldukça önemli konulardır. kovancılar da oldukça düşkün olurlar iyi giyinmek ve sürekli olarak pahalı ürünler almak isteği içinde olurlar.

aslan burcu kadınları kendine fazlaca güvenirler cesur ve dürüst kişilerdir iyi niyetleri de oldukça gelişmiştir. yalana asla tahammül edemezler ve karşılarındaki kişiler onlara yalan söylediği zaman o ortamdan hemen uzaklaşırlar. aslan burcu kadınları farklı görünmeye ve rol yapmayı severler. bu şekilde davranmak onları oyun gibi gelebilir kişiliklerinden ziyade karşılarındaki kişiyi hoş sohbetleri ve sempatik tavırlarıyla etkilerler.iyi niyetlerini kullanılmasına ve suistimal edilmesi neden hoşlanmazlar herkese yakın davranır namazlar fakat yakınlık kurdukları kişilere asla bırakmazlar da bu kişileri kesinlikle özenle seçerler. hayatlarında da kendisine uygun ve kaliteli insanlar olmasını isterler . aslan burcu kadınları bağımsızlıklarını oldukça düşkündür kısıtlanmak istemezler ayrıca kendilerine oldukça güvenirler ve gururlu kadınlardır. aslan burcu kadınları giyime kuşama ve süslerine oldukça özen gösterirler.

aslan burcu erkekler ise her zaman olumlu tavırlar sergilerler ve romantik erkeklerdir.mükemmeliyetçi erkeklerdir ve sinirlendikleraslan burcu erkekleri pratik kişilerdir ve sorumluluk sahibidirler her zaman işlerini en iyi şekilde yapmaya çalışırlar ve detaylara önem verirler ayrıca aslan burcu erkeği kesinlikle emir almaktan hoşlanmaz aksine yönetme duygusuna sahiptirler.

0

son derece sadık , cömert ve yüce gönüllü olmalarına rağmen evlilikte her zaman şanslı sayılmazlar . hatta ilişkileri tuhaf bir şekilde biter . yaşamlarında çoğu kez çocuklarıyla sorunları olur ve bu da evliliklerinin golgelenmesine sebep olabilir . gençlik yıllarında acemi aşkların avcisiyken yaşınız ilerledikçe olgun aşkların görkemli yaratıcısı olur ve yalnız bir yaşamı asla düşünemez . duygulu romantik bile olsa lux yaşam arzusundan asla vazgeçmez . hayatında daima ona eşlik edecek aşklar vardır . seçimleri isabetli ve uygun kişilerdir. dürüst olduğu içinde hayatinda olan kişiden biksa bile onu terketmeden yaşantısına başka birisini almaz . aslan kadınları gece hayatından ve gorkemden hoşlanır . her konuda bu özelliklerini yansıtan kıyafetler ve eşyalardan almanızı isteyebilirler sizden . takilarinda hayatlarinda önemli yerleri vardır . bu kadın saygı duyduğu bir eşi olduğu zaman yaşantısındaki kişiyi de mutlu edecektir.