1

balık burçlarının yönetici gezegeni ne bütündür ve elementi sudur. uğurlu günleri cuma iken uğurlu sayıları ise 2 ve 6 dır. kıymetli taşları inci uğurlu taşları ise aqua marine taşıdır. nil yeşili ve turkuaz ise uğurlu renkleridir.
balık burcunun sahip olan kişiler çok fazla şefkatli ve alçak gönüllü kişilerdir. duygusal özellikleri çok fazladır ve her an ağlamaya hazır kişiliklere sahiptirler. balık burçlarının en dikkat çeken fiziksel özellikleri ise gözleridir. çok derin bakan büyük gözlere sahip diller saçlar ise genelde dalgalı veya kıvırcıktır. genel olarak güzel ve estetik yüz hatlarına sahiptirler. aslında balık burçları son burç oldukları için kendinden önce gelen diğer tüm burçların bir özeti niteliğinde olan burçtur. balık burcu ölümden sonra yeniden doğum ve yani reenkarnasyonu simgeleyen bir burçtur.tüm burçların içinde en mistik düşünceye sahip olan burç balık burcudur. etraflarında bulunan birçok insandan çok daha üstün özelliklere sahip olsalar bile bunu asla çevrelerine belli etmezler çünkü balık burcuna sahip olan kişiler oldukça alçakgönüllü olan kişilerdir.
balık burçları içlerinde fırtınalar kopsa dahi dışarıya karşı genellikle sakin yapıya sahiptirler. dışarıdan baktığınız zaman iç dünyalarında neler döndüğünü katiyen anlayamazsınız. genellikle sezgileriyle hareket etmeyi tercih ederler ve ileriye dönük planlar çok fazla yapmazlar. anlık yaşamayı daha çok tercih ederler. balık burçlarının çok gizemli kişilikleri vardır ve kendi iç dünyalarını çoğunlukla dışarıya karşı kapalı ve gizli tutarlar. bu sayede kendini çok daha fazla güvende ve rahat hissederler.
başta da demiş olduğumuz gibi balık burcu diğer tüm burçların da özelliklerini kendi içerisinde bir miktar taşımaktadır. konuşma yetenekleri ve ikna kabiliyetleri oldukça gelişmiş olan balık burçları çevresindeki insanları kolaylıkla etkileyebilen özelliğine sahiptirler.empati yetenekleri gelişmiştir ve ihtiyacı olan kişilere karşı duyarlı davranışlar gösterirler
. yaptıkları iyilikleri kesinlikle karşılık beklemeden yaparlar onların bekledikleri tek şey birazcık ilk görmektir. eğer istedikleri ilgiyi göremeyen verse kolaylıkla üzülüp size darılabilirler.
balık burçların hayal dünyasında oldukça gelişmiştir çok fazla renkli kişiliklere sahiptirler. sürekli olarak olmayacak hayaller kurdukları için de bu hayaller gerçekleştirmediği zaman kendilerine acılar ve kendilerine durup dururken mutsuz etmeye meyilli olurlar.
balık burçları çok fazla değişken yapıdadırlar. mutluyken bir anda mutsuz olabilirler. her şeyi yapma gücüne sahip giderken bir anda bütün heveslerini yetirip durağanlaşabilirler.balık burçlarının dünyasında gerçek ile hayal arasında çok net bir çizgi asla bu yüzden bu koca analiz etmek oldukça zordur.
bunun dışında balık burcu konuşkandırırlar fazla azimli değildirler, giyimlerine son derece özen gösterirler, çalışkan olmasalar da pratik düşünme kabiliyetine sahip kişilerdir ,genellikle de sağlıklarında psikolojik problemler yaşayabilirler.

0

sabır , eli açıklık ve duyarlılık bu burçta doğan kişilerin genel özelliklerindendir . büyük bir inandırma yetenekleri vardır . dürüst , vicdan sahibi, sadık ve uysaldirlar. her cevreye kolaylıkla uyum sağlar. genellikle hayal dünyasında yaşarlar . yaşam biçimleri ciddi ama gerçekçi değildirler . diğer burçlar arasında dış etkenlerden en çok etkilenen burçtur . düş dünyasında öylesine mutludur ki , bazen onun aptal olduğunu bile düşünebilirsiniz. ama zannettiginizden daha akıllı ve kurnazdirlar . sihirli yapısını gizli bir sakinlikle orterken herkesin seçtiği özel bir kişi olmanın hayalini kurarlar. yaşam onun için ürkütücü ve korkunçtur . bu burcu dışarıdan gozlemleyenler , duygusal yapısının bir aşk acısına dayanamayacagini zannederler ve kötü haberi hemen vermek istemezler . aslında kırılgan görüntüsünün altında güçlü bir kişilik yatar . gözyaşlarini kısa sürede kurutur ve mendili bir kenara atarak yeni bir yaşamın içinde kendini bulur . duygusal kırıklıklar pes etmelerine yetmez .