0

ailem manavgat'a taşınırken benim seydişehir'de okulum devam ediyordu. benim seydişehir'de kalmak mı yoksa manavgat'a gidip orada mı devam etmem gerektiği hakkında bir karar vermem gerekiyordu. ve ben de ailemden ayrılıp seydişehir'de eğitim hayatıma devam etmeye karar verdim. kararım beni başlarda oldukça zorladı. yavaş yavaş almıştım. üniversiteyi dışarıda okuyorum. ben ise zamanda alışkın olduğum için çok zorluk çekmedim. bana kazandırdı tek yani bu. ben de arkadaşımla tanışmam da etkili rol oynadı. bana başka bir kazanç sağlamadı. aksine benden çok götürüsü oldu.

0

bir gün hastaneye gitmistim. acilde yatan bir kadınla tanıstım. kadın bana öyle bir sey teklif etti ki bunu burda anlatmak dogru diğildir. fakat hayatımda verdiğim en zor karardı. inanın ne yapacagımı ve nasıl bir yol izlicegimi bilemedim. verdiğim kararın dogru oldugunu düşünüyorum. umarım bu karar kimsenin hayatında olumsuz bir olay yaşanmasına neden olmamıstır.

1

geçen sene gitmek mi kalmak mı sorularıyla ilgili zor bir sınav verdim. benim gibi kararsız bir insa için çok zor bir karardı. ama yine bildiğim tek şeyi yaptım ve kaldım. zaman ilerledikçe de doğru bir karar verdiğimi gördüm. gitseydim yarım kalacaktı emeklerim, en azından bir kalemde silip atmadım, umarım bir gün karşılığını da alırım.

1

şimdiye kadar verdiğim en zor karar üniversite sınav sonrası tercih döneminde hangi üniversiteye gideceğim konusuydu. bu karar yıllardır verdiğim emeğin karşılığı ve geleceğimin temeli, başlangıcı olacaktı. bu yüzden bu karar benim için şimdilik en zor karardı. fakat ilerleyen yıllarda gelişme ve olgunlaşmanın da etkisiyle daha zor kararlar vereceğim aşikar.