0

sorumani çok güzel bir sitedir gerçekten iyikine de açılmış burdan hem bilgi sahibi oluyoruz hem para kazanıyoruz daha hiç çekmedim ama kısmet olursa 25 tl yada 30 tl olunca çekeceğim.

0

soru money soru sorarak cevap vererek para kazanabileceğimiz bir sitedir

0

sorumani hem bilgilendirip hem eğlendirirken para kazandıran bir platformdur.

0

sorumanı ınsanlara yeni bilgiler kazandırarak bu bilgileri öğrenirken hemde sana para kazandıran bir para kazandırma platformudur.ben 2 haftadır burdayım ve ilk ödememi başarılı bi şekilde aldım ve burada neler kazandım burada yenı bılgıler kazandım ve oldukça başarılı bir platform buluyorum ama bazı ınsanlar kötüyede kullanıyorlar haksız kazanç elde etmeye başlısıyorlar ve kopyala yapıştır içerik çok kullanıyorlar bu şekılde olmamalı bence ben buna karşıyım ama ınsan gıbı saatlerde dakıkalarda yazan ınsanlar var ve kuruşu kuruşuna sorumani parasını yatırıyor bu çok güzel öğrenci oldugum için birazcıkta buradan ek gelir alıyorum sorumani ödeme yapan bir platform ve sadece istenilen sorumanın kurallarına uymaktır ve 25 tl ulaşınca sorunsuz bir şekilde ödemenizi alabılırsınız.

0

yani sorumani bendinin özellikleri platformdaki yazarları para kazandırır. bizler soru sorarak veya cevaplayarak para kazanmış oluyoruz. en azından bilgi edinmiş ve eğlenmiş oluyoruz. yani paramızı tam gününde alıyoruz veya daha erken de olabilir. yani bizlere sunduğu ek gelir diyebilirim. mesela özellikle öğrenciler ve ev hanımları için yani güzel bir avantaj ben de zaten evde boş boş oturuyorum ev hanımı da olduğum için burada en azından para kazanmış oluyorum.

0

sorumani bir sitedir,soru cevap seklinde para kazandiran bir platformdur.

1

sorumani, para kazandıran soru ve cevap platformudur. bazı kişiler bize yazar diyor ama ben kabul etmiyorum bunu bizlere soru sorarak ve cevap verdiğimiz zaman para kazandıran sistemdir.
ücretsiz bir platformdur. üste para verendir. verdiği paraları da hemen bizlerin banka hesaplarımıza sorunsuz aktarandır.

1

hem bilgilenmemizi hem para kazanmamizi saglayan bir uygulamadir