0

ideal uyku brnim bildiğim 7 8 saat olmalıdır. insan beyni zaten uykuyu aldığı zaman uyanır ama biz insanlar saate bakıp daha erkenmis diyip geri yatıyoruz . aslında yanlış bir hareketmis bu o zaman farkindaysak daha sarhoş gibi daha çok uyku istiyor bünye açılamiyoruz çünkü beyin uykuya alisiyor ve tembellesiyor yüzden sürekli uyku halinde oluyor .

0

ideal uyku diyin bir şey yoktur bence insanlar gerektiği kadar uyumalıdır bazı insanlar abartıp saatlerce uyuyabiliyor ve yada bazı insanlar günde çok kısa bir süre uyuyup verimliliğini azaltıyor her şey kararında güzeldir bunun için hiçbir şeyi abartmamalıyız ama bazı bilim adamlarına göre ideal uyku altı saat ile yedi saat arasında olmalıdır bana kalırsa vücut kararında dinlenir uyanıp uyanmamak size kalmış bir ley onun için hiçbir şeyi abartmamalıyız.

0

bir günde uyuması gereken saat en az 6 saat en fazla 8 saat olmalıdır. 6 saatten az ve 8 saatten fazla uyumak ise insan sağlığı açısından zararlıdır. tüm dünyada ve tıp dünyasında genel kabul görmüş uyuma vakitleri minimum 6 saat maksimum ise 8 saattir.

0

yani ideal uyku normalde 7-8 saat uyumamız normaldir. sonuçta insan evladı uykuyu sever, hatta uyanmak bile istemez. uykusunda yani 7-8 saat uyursak en azından uykumuzu almış oluruz ve güne zihinde başlamış oluruz. yani zaten fazla uyumak insanı bedenini gerçekten de yoruyor kendimden dolayı biliyorum yani bekarlardan bahsediyorum. bekarken gerçekten de çok uyurdum şu an uyumuyorum 15 aydır 3 saatlik uykuylayim hani zaten dinç kalmak istiyorsa bir insan bence 7-8 saatlik bilemedin 9 saatlik uyku normaldir bana göre yani ben o kadar duysan bana yeterli.