0

hem görünüş bakımından hem sağlık bakımından zararları olur. hızlı ya da yavaş hiç fark etmez kilo verirken vücudunuzda sarkma, çatlak oluşmasın istiyorsanız kesinlikle spor yapılmalıdır. biz antrenörler sporsuz kilo vermenin asla yapılmaması gerektiğini savunuyoruz. hem fiziki bakımdan hem de kilo verdikçe zayıflayan güçsüzleşen vücudun güçlenmesi açısından çok önemlidir. spor yaparak kilo vermek çok kolaydır. spordan 1 2 saat önce yemek yenmesi gerek. spprdan önceki öğünde kilo almak isteniyorsa karbonhidrat yenmeli, zayıflanmak isteniyorsa karbonhidrat değil protein tüketilmeli. spor sonrası iae her zaman protein tüketilmeli. unutulmaması gereken bi diğer şey ise yağ ve tuzdan uzak durmak. hem zaten çoğu insan ödemden şikayetçi. tuz ödeme sebep olan bir şeydir. uzak durmakta fayda var. ya da az miktarda tüketmekte.

0

hızlı kilo vermek çok sağlıksızdır vücudunuzdaki yağların atılması önemlidir hızlı kilo verdiğini zaman vücudunuzda su kaybı yaşanır ve sular gittiği için kilo vermiş gibi görünürsünüz ancak verdiğiniz bir kilo aslında yoktur bu yüzden sağlıklı bir şekilde kilo vermek için sağlıklı beslenmeniz gerekir tamamen yemeği kesmeniz gerekir bol bol su içmeniz gerekir.

1

hizli kilo vermenin aslinda bircok zarari var. birden verilen kilolarda vücut sarkar, karaciger iflasin esine gelip iflas edebilir, sindirim sistemini etkiler, bagirsak faaliyetlerini baya etkiliyor. sonraaa... yeme icmeden kesilip ac kalma, tansiyonun dusmesi cikmasi olabilir. bircok alanda zarar veriyor vucuda hizla kilo vermek. yani saglik bu. bence o kadsr hizli kilo verme olaylarindan once kilo almamaya dikkat etmek gerekiyor. zaten aldigimiz kilonun bile saglimiza o kadar zarari oluyor ki....

1

hızlı kilo vermenin birçok zararı vardır özellikle insanın vücudu su kaybına uğrar ve sağlıksız kilo verir halsizlik yorgunluk birçok çeşit rahatsızlık ortaya çıkar.