0

bu tamamen insanların yaşadıkları ile alakalı bir şeydir.

0

yorgunluk sitre es kötü beslenme ve alkol alkol erken yaşlanmanın en büyük sebebidir insan kendini mutsuz ve yorgun hisseder bu erken yaşlanmanın belirtilerindendir bu dünyaya bir defa geliyoruz ve kaliteli bir yaşam sürmek için kötü alışkanlıklardan uzak durmak gerekir kaliteli yaşamak gerekir sabah düzenli kahvaltı yapmak sporu ihmal etmemek dengeli beslenmek proteini dengeli almak vücudu genç tutar

0

yaslilik belirtisi unutakanlik, yorgunluktan ortaya cikar. ve cilt kirismalarida yaslilik belirtileridir. eskisi kadar enerjik olamamak vb. bunlar birer yaslilik belirtisidir. insanin yaslanacagini dusunmesi ne kadar kotu bir duygu degil mi. en azindan benim icin boyle. yas aldikca moralim bozuluyor.:) hep genc kalmak istiyor insan. hep enerjik olmayi, guzel olmayi istiyor. ama malesef hayatin yasamin kurallari boyle.. hepimiz yaslanacagiz, cildimiz kirisacak, enerjimiz dusecek, cok tecrubeler edinecegiz, bizimde cocuklarimiz olacak insallah. torunlarimiz olacak. kendimi yasli olarak hayal edemiyorum. ama allah yinede saglikli uzun omurler versin herkese..

0

stres şeker tansiyon ve sürekli depresyon mutsuzluk bunların dışında az da olsa genetik

0

insanlarda erken yaşlılık belirtisi diye bir şey yok. sadece insanın psikolojisi bozuk olduğunda kendini yorgun, bitkin hissettiğinde kendini yaşlı görebilir. bu da psikolojiden kaynaklanan bir şey yani insan gençken kendini 70 yaşında görebilirsin o senin yaşantılarından kaynaklanan bir şey ama kalkıp da genç olup da ben yaşlandım diye bir kelime kullanamazsın bu olmayacak şey. sonuçta ama dediğim gibi öyle bir düşünceye kapılar bilirsin o senin psikolojini bozuk olduğunu gösteriyor. zaten genellikle psikiyatrilerde gittiğinde bunu sana psikolojinin bozuk olduğunu söylüyor. sen kendini öyle görüp, kendini öyle hissedersen her zaman öyle düşünerek yıprana bilirsin. ondan dolayı hiçbir şekilde öyle düşünceye kapılmayacaksın. güçlü olacaksın ki; en azından kendini yaşlı gibi görmeyesin.