0

eğer soru bende merak uyandırıyorsa konuyu araştırıp öyle cevap veririm.

0

genellikle yoruma dayalı olarak sorulan sorulara cevap veriyorum o yüzden pek fazla sıkıntı olmuyor

1

bilmediğim soruları arama motorlarından araştırıp öğrenip anladigim kadarıyla cevapları ona göre veriyorum. ama maşallah tembel de çok bu sitede ellerinde son model ucak hızında telefonlar varken öteki sayfaya iki dk geçip aramak yerine cevapları kafadan atıp cümleleri uzatıp da uzatıyor özellikle yorum sorularına yöneliyorlar ki bu da sitenin kalitesini düşürüyor kanımca. oturduğu yerden para kazanmaya aciz millet bir de işsizlikten söz ediliyor. aslında iş çok da parasini begenip giren yok biraz da bunu sorgulamak lazım değil mi sizce de? yaşadığım şehirde tonla işçi arayan yer ve tonla işsiz var bu yüzden. çünkü tembeliz arkadaşım. türk milleti çalışkan ve zekidir. ama biz türk milleti olarak tembeliz tembel.

0

asıl bilmediğim soruları cevaplamak istiyorum. çünkü onu araştırıp bulup cevaplayinca yeni bir şey öğrenmiş oluyorum

0

beyin bedava modu geldiği zaman öyle sorulara araştıripta cevap veriyorum genelde normalde bilmediğim soruya cevap vermem .

1

ben genellikle bilmediğim sorulara cevap vermiyorum pes geçiyorum. eğer aklında varsa bir şeyler yazarım yoksa eskisi gibi google amcaya falan sormuyorum gerek duymuyorum. bu sefer hani uyarı almak istemem kopya içerik diye ondan dolayı bakmayı tercih etmiyorum. benim için önemli olan fikirlerimiz sunabileceğini sorular. en azından bence önemli olan da insan düşüncelerini yazması sen de her zaman düşüncelerimi yazan birisiyim. ondan dolayı bilmediğim sorular hiçbir şekilde cevap vermiyorum kimseye de sormuyorum

0

bilmediğim soruları cevaplama gereği duymuyorum gereksiz olur cevaplamam

0

çok uzun süre cevapsız kalırsa, ben veriyorum açıkçası ama uzun süre cevapsız kalırsa 4 5 gün boyu yani.