0

genellikle ruh halime , ertesi gün işim varsa işime , özel işim varsa özel işime göre değişir. eğer işim vs yoksa rahat 8 - 9 saat uyurum. eğer ertesi gün işim varsa belli bir saatte uyanmam gerekirse ya gece erkenden yatıp uyurum , ya da geç uyuyup erken kalkarım. işim olmasa da dediğim gibi uyurum 8 9 saat.

0

gün içerisinde 1 saatlik uyku uyuduğum olur. bazen gündüz uykum gelir ve uyurum kısa süre de olsa genellikle gece uykusu olarak 7.8 saat uyurum.

0

genelde 8 saat filan uyurum çok seviyorum uykuyu yataktan hiç kalkmak istemiyorum ozelliklede kış aylarinda hic kalkmak istemiyirum ise gitmek ölüm gibi geliyor. karanlık buz gibi hava çok zor oluyor uyanmak biraksalar ömür boyu uyurum galiba .

0

günlük değişiyor bazen hiç uyumuyorum bazen akşama kadar uyuyorum.iş saatlerim çok sıkıntılı.bu ülkede çalışmayana ekmek yok.geçinebilmek için geceleride çalışıyorum.mecburen uykusuz kaldığım oluyor.günlük ortalama 5-6 saat uyuyorum.

0

günlük ortalama 8 saat uyuyorum

0

cok ilginç ama 24 saat uyumadan film izliyorum oyun oynuyorum sonra yaklaşık 15 saat kadar hiç uyanmadan tuvalete bile kalkmadan uyuyorum sürekli böyle bu düğün dernek cemiyet gibi mecburi bir durum olmadıkca

0

günlük ortalama olarak 6 saat uyuyorum. ayrıca bir insanın günlük uyuması gereken saat ise 6 ile 8 saatleri arasındadır. bu saatleri altında ya da üstünde çekilen uykular kişilere zarar vermektedir. yani bir insana yeterli gelen uyku süresi minimum 6 saat, maksimum 8 saattir.

0

en az sekiz en fazla on saat uyurum .

0

bu gece uyku yok ama genelde 8 saat

0

ortalama yedi saat uyuyorum ben.