0

evet fazlasıyla ekmek yemek kilo yapan en önemli besindir.

0

ekmek tabiikide çok kilo yapar benim kocam ekmeği çok yağlı ekmeğin vücutta atılması çok zordur tamamen hamur işidir ekmek nişasta bakımından çok zengin bir gıdadır ekmek yerine kalorisi düşük şeyler yemek gerekir veyada tok tutan çavdar ekmeği yemenizi tavsiye ederim buda ekmeği yani beyaz ekmek kalorisi çok yüksektir ve doyurucu özelliği yoktur ekmek yemeyin yedirmeyin canan karatay’ın da dediği gibi sebze ile beslenen takıl yiyin hububat yemeyin

0

kesinlikle yapar dostum ekmeği vücuttan çok zor atarız dışarıya onu. yerine pilav makarna gibi öğünler tercih edebilirz

0

fazlası yapar içinde fazla karbonhidrat içerdiği için

0

eğer günlük ihtiyaçtan fazla ekmek içi yani karbonhodrat fazla tüketilirse kilo alınmaya başlar

0

yani bir oturuşta 2 ekmek bir ekmek yersen buyur gel tabii ki de kilo yapar. hani şimdi ekmek kilo yapılacak diye yememezlik de olmaz. sonuçta ekmek yani ihtiyaç duyduğumuz bir şey ekmek kilo yapar ,kalorisi yüksek olduğu için ama zaten bazı insanlar ekmek yemiyorlar. ekmeği yemediği halde diyet yaptıkları halde bile gene de kilo veremiyorlar. yani gerisini sen düşün az bir şey gelse ne ekmeği hiçbir şekilde bir şey olmaz yani her yedigin de yürüyüş yapabilirsin en azından eritmiş olursun.

0

evet ekmegin kilo yaptigini soyluyorlar. ozelliklede somun ekmegin icindeki beyaz hamur ici daha fazla kilo yapiyor. kilo almamak icin ekmegin icini yemiyor bazi insanlar sahit oluyorum bu duruma.. ama eger hem ekmek yiyip hem kilo almak istemiyorsak kepekli yulafli ekmekler var hem daha saglikli hemde kilo aldirmiyor. yani eger isterseniz onlardan alabilirsiniz. ilk baslarda o ekmeklere alismak zor oluyor ama alistiktan sonra o ekmekten baska yiyemiyorsunuz. benim babam hep kepekli yulafli ekmeklerden alir kendisine bende bazen yerim gercekten cok saglikli.

0

ekmek en fazla kilo yapan gidalardandir ama ekmeksiz de insan doydugunu hissetmiyor.:)

0

kalori hesabını yapıp kalori ihtiyacın neyse o doğrultuda yersen bal baklava dahi kilo yapmaz. her bulduğunu yiyip üstüne ekmek yersen tabi kilo alırsın. ekmek şeker karbonhidrat bırakın bunları alman gerekenin iki katı kalori alırsan brokoli de yesen şişersin net. ben mide ameliyatı oldum tip 2 diyabet olduğum için. ameliyat sonrası günde bi parça çikolata bi paket cips yiyerek kilo verdim çünkü başka hicbirsey yemiyordum. sağlıklı diye demiyorum. o kilo yapar bu kilo yapmaz yargısına bu tezi çürüten biri olarak inanmıyorum. ne yediğin değil ne kadar yediğin önemli. tabi üç elmayı toplasan bi dilim ekmek etmez kalori hesabını iyi bilmek gerekli.

0

ekmek fazla yenirse kilo.yapabilir herşeyin azı yarardir çok yararlı bişey olsa bile fazla yemek zararlıdır kararında yemek gerekir fazla yenirse tabiki kilo yapar ekmek şekerdir şeker en tatlı zehirdir çok yememek lazım vücut metabolizmasina göre insan ayarlamali az yenmeli bence