0

her gün düzenli spor ve egzersiz yapmak bol bol vitamin tüketmek bol bol süt ürünleri tüketmemek fazla yağlı yiyecek lerden uzak durmak

0

sıkı giyinmek gerekir özellikle hasta olan insanlara çok yaklaşmadan sohbet etmeye özen gösterilmelidir . yine de engel olamadıysanız örneğin; grip olmaya başladıysanız hemen önlemini alabilirsiniz aferin ilacını tavsiye ederim hemen keser. ayrıca çeşitli başka rahatsızlıklarınız varsa örneğin miydeniz miydenize zararlı yiyecekleri tüketmemelisiniz . veya eklem ağrılarınız varsa baş üstü hareketlerden kaçınmalısınız .

0

her gün düzenli spor yapmak.sağlıklı ve düzenli beslenmek.kış aylarında bol bol c vitamini tüketmek.

0

hastalıklardan korunmak için genel anlamda dengeli bir beslenmeyi seçmeliyiz.düzenli spor yapmalıyız.vücudumuzun direncini arttıran yiyeceklerden bolca yemeliyiz.düzenli protein almalı ve meyve tüketmeliyiz.hazır gıdalardan uzak durmalıyız.organik ürünler tüketmeliyiz.temizliğe önem vermeliyiz.hem vücut hemde bulunduğumuz ortamların temiz olması lazım.aşırı alkol almamalıyız.sigara ve benzeri zararlı şeyleri içmemeliyiz.

0

hastalıkların bol olduğu bu kış aylarında bol bol c vitamini tüketmeye ve üşütmemeye dikkat edilmelidir

0

sağlıklı olmak spor yapmak ve düzenli beslenmelktir.zaten ha diye kendin kendimize hasta olmuyoruz sağlıklı beslenmedin mi sürekli düzenli spor yapmadin mi hastaliktan kacamassin.kışın kıyafetlerinize çok dikkat etmeniz lazim soğuk havalarda insan üşüyünce erken hastalanma riski artiyor.

0

sağlıklı ve düzenli beslenme öncelikle. vitamin açısından bol, mevsimine uygun yiyecekler tükelilmeli. vücudun zindeliği için düzenli spor alışkanlığı edinilmeli. bağışıklık sistemi kuvvetlendirici doğal takviyeler alınmalı.