0

sitedeki kuruş şu an için gayet iyi bence.sitenin daha çok gelişmesi için büyük reklam şirketlerinin gelmesi lazım.yani biraz sabır lazım şükredelim.

1

siteye birkaç reklam gelsin, ardından site ettiği masrafları bi amorti edip kâr’a geçsin, sonra gelirleri artırır zaten. bence biraz empati kurmak işe yarar :)

1

öncelikle şunu söylerim site daha yeni kuruşları artirirsa yakın zamanda batar. buda hiç iyi olmaz. hem dünyada ekonomik kriz varken böyle bir sitenin para bile vermesi çok iyi bence. nankörlük yapmayın.

1

evet bence de artırmalı çünkü yarışmayı kazanamayan arkadaşlar çok düşük gelirler elde ediyorlar

0

iyi böle şuan sorumanin reklam geliri yok rekalm olunca zaten artış sağlar yani biz buranın batmasıni istemeyiz ayakta durmasını isterim onun için rekllar artınca birşeyler yapsınlar şuan iyi böle cevap ver uzun uzun yaz zaten kazanırsın anladn mi

2

bence artırmalı diyicem ama bu sefer kolay ulaşılır 25 liraya biraz zor olsun hakeden günü geldiğinde alsin daha iyi sonuçta oturuyoruz sadece parmaklar işliyor

1

bu konu bu site de bir çok kez dile getirildi. aslın da bu konu da hemfikiriz hepimiz fakat bu biraz zaman alacak bence. çünkü sitenin şuan herhangi bir geliri yok ve cepten harcıyorlar. ileri de reklam alınmaya başladığın da bizim gelirlere de doğru orantılı olarak artış yapılır diye düşünüyorum. site üyeleri ne kadar artarsa site o kadar gelişir böylece reklamlar gelmeye başlar ve sorumani ekibi kazanmaya başlar. e para kazanmadan bize bu kadar veren ekip para kazanmaya başlarsa ne kadar verir insan az çok tahmin ediyor. ayrıca şu dönemde daha çok kazanayım diyorsanız soru sormaktan çok cevap vermeye yönelmenizi tavsiye edebilirim. cevaplarınız ne kadar açıklayacı olursa kazancınız o kadar artıyor.

1

bence de en azından seviye ilerledikçe soru ve cevaplarda daha çok kazanç sağlamalıyız yani epeyce uzun yazdığım cevaplar var ama henüz 9 kuruştan fazlasını göremedim insan zaten uzun yazmaya çalıştıkça bazen saçmalamaya başlıyor.

1

bende en fazla 17 kuruş kazandım,cevabın uzunluğundan çok mantıklı bir uzunluk mu ona bakılıyor da olabilir çünkü çok alakasız saçma sapan cevaplar çok uzun gelebiliyor bazen soruya karşılık beklentiyi de karşılamıyor,ama seviye arttıkça gerçekten dendiği gibi kuruş arttırılmaya gidilebilir, 7 8 saat burda kalan insanlar da vardır. ama tabi ki site bu kararı kendi verecektir,sonuçta para da havadan gelmiyor verilen emeğe karşılık güzel rakamlar da geliyor,gelecektir de.

1

yani artırılırsa iyi olur baya cevapladım dogru yanlış

3

sorumani sitesi yazılan sorulara ve verilen cevaplara yönelik kuruş kazandırıyor. cevaplarınızın uzunluğuna göre bu kuruş kazanmanızın miktarı da artıyor ya da düşük oluyor. bildiğim kadarıyla en düşük 1 kuruş diye biliyorum. bir satırlık cevap yazarsın bu hanene 1 kuruş olarak yazılıyor. ama uzun yazarsan mesela 10 satırlık gibi o da aşağı yukarı 6 ya da 7 kuruş yapıyor. lakin burada önemli olan yazılan ya da verilen cevaplara kuruşun artırılması değil, seviye atlayan kişilerin kuruşlarının artırılması daha mantıklı geliyor. çünkü ortada hatırı sayılır bir iş ve uğraş var, emek var. gerçekten seviyesi artan insanlarında kazandığı kuruşlarda arttsın bence. bazen kullanıcılar tahmin ediyorum çok yoruluyor. son söz yine site sahiplerinindir.

1

cevaplarda zaten hatrı sayılır bir kazanç elde ediyorsun ki. cevabın uzunluğuna göre 1 tl ye kadar kazanç sağlayanlar var bir cevaptan. ben en fazla 60 kuruş kazandım bir cevaptan.