0

soru sormak bana para getirir mi?

bu sorunun altına yazılan cevaplardan para kazanacak mıyım?

8 cevap
1

hayır sordugun sorular sana para geitrmez sadece soru başına iki kuruş verirler.

1

soru sorduğumuz zaman verilen cevaplardan da kazansak fena olmazdı. soru sormanın bir ayrıcalığı yok o zaman.

1

soru sormak sorulara cevap yazmak para kazandırıyor

1

soru sormak sadece sana sağladığı para 2 kes ile değerlendirir ve senin sordu gün soru verilen cevap sana para kazandırmaz senin cevaplayarak dağa fazla para kazanırsın.

1

soru slrmak iki kurus sagliyor sadece. ama bu sordugun sorularin altina yazilan cevaplardan bir kazanc saglsyamiyorsun. sadece soru sorarak ve cevap yazarak... ama sana tavsiyem daha fazla kazanc saglayabilmen icin cevap yazmani tavsiye edetim. cevap yazdigin zaman, cevabin uzunluguna kisaligina gore kazanc degisiyor. ne kadsr uzun yazilirsa kazancta o kadar kazanc sagliyorsun.

1

hem soru sormak hem de sorulara cevap vermek hanenize ücret olarak yansır. yalnız soru sormanın ücreti 2 kuruş olarak söyleyebilirim. ama sorulara verilen cevapların ücretleri daha fazla olmaktadır. bundan ötürü hem soru sorup ücret kazanabilir hem de sorulara cevap vererek para kazanırsınız.

1

soru sormak sana para getirir mi getirir ama çok az yeter yani her soru başına 2 kuruş çok az ne en fazla soru cevaplayarak para kazanıyorsun ne kadar uzun cevap yazarsan o kadar fazla para kazanırsın mesela şu an benim yaptığım gibi sorduğun soruya bak benim verdiğim cevaba bak normalde kısaca verebilirim bu cevabı ama daha uzun veriyorum ben de daha uzun cevap verirsen o kadar fazla para kazanırsın ben bir keresinde bir cevap tane 50 kuruş aldım

1

soru sorduğunuzda soru başına iki kuruş kazanıyorsunuz.ama öyle saçma sorular olmasın.aslında cevap yazsan daha çok kazanırsın.cevap biraz uzun ve mantıklı yaz inan soru sormanın 10 katı kazanırsın bazen.