0

iki lakat kazanç gelse de biraz kazançlarımızı arttırsak güzel olur. gerçekten son günlerde bir lira kazanmak bile zor oluyor. elimden geldiğince burada olmaya çalışsam da gerçekten çok yavaş birikiyor. normalde günde hiç olmasa iki lira kazanırdım ama şimdi çok fazla giremiyorum diye bir lira yapmaya çalışıyorum. çifk kazançta daha iyi birikiyor. herkes iki kat kazancı sört gözle bekliyor ben de dahil.

0

yeniden bir iki katı kazanç etkinliği olsa da tekrar para kazansak. böyle kazanmak artık sıktı. ne bir yarışma var doğru düzgün ne de iki katı kazanç etkinliği var. bize de yazık siteye de yazık vallahi. böylr olunca bizim giresimiz yok. biz girmeyince site de para kazanamıyor. ite yönetimi siteyle biraz ilgilense çok güzel olacak.

0

persembe gunu aksami baslayan bu etkinlik sirasinda 2 tl civari bir kazancim vardi benim. suan 14 lira civari bir kazanc var kazanc hanemde. pek ugrasip cevap yazamadim sitede. bugun oglene kadar birşeyler yapmaya çalışacağım artik. bakalim en son ne kadar olacak.

1

bugün girebildim siteye ancak. o yüzden hiç faydalanamadım iki kat kazançtan. artık öğlene kadar ne kazanırsam o. umarım hareketli ve kazançlı geçmiştir diğer kullanıcılar için. biraz fırsatı kaçırmış gibi hissetsem de sorumani bizi sürprizsiz bırakmaz diyerek teselli buluyorum.

1

çok sık giremedim kardesim siteye, islerim var di,biraz da moralim bozuktu. bugün biraz kendimi iyi hissettim ve toplam da toplam da şuan 5.30tlem var.ben bu etkinliği diğer zamanlarda çok iyi degerlendirmistim. 20tle yaptığımı biliyorum. bu etkinlikte fazla aktif olamadım. inşallah yarışma gibi farklı bir etkinlik olursa onda kazanç elde ederim.maddi olarak bana şu zor animda ilaç gibi gelir.