0

iki turlude yapilir 've yenir en guzeli bence soslu 've salcali olanidir diye dusnuyorum ben

0

makarna salcali da yapilir salçasizda yapilir isteğe bagli bence

1

paketin üzerinde yazan oranda su kaynatılır, içerisine tuz ve taşmaması, yapışmaması için bir kaç damla zeytinyağı konur. ve makarnalar suya salınır. marka ve özelliğine göre pişme süresi değişeceğinden 10 -15 dakika sonra pişip pişmediğine bakılır. pişdiyse süzülür ve yine yapışmaması için biraz da soğuk suya tutulur.

isteğe göre bir sosla karıştırılır afiyet olsun. genellikle sulu bir yemeğin yanında yenecekse salçalı yaparım. ama köfte, tavuk gibi ürünlerin yanında ya da yalnız yenecekse değişik soslar denemeyi severim.

0

ben makarnayı kesinlikle salça koymuyorum buna rağmen çok lezzetli olur salça yerine bol bol domates ve pul biber kullanıyorum salça kullandığımı hiç hatırlamam salça koyunca lezzetli olmuyor ben de sevmiyorum ama yemiyorum hiçbir yerde benden size tavsiye salça yerine bol bol pul biber ve domates koyun domates lezzeti için pul biberi seri rengi için rengi yerine gelene kadar pul biber koyun yiyin ve lezzetini göreceksiniz

0

salçalı ve salçasızda yapılır.sadede yenir ya da yoğurt döküp üzerine yağ yakılabilir.ketçap mayonez sıkılabilir.peynirli veya kıymalıda yapan var .

0

her iki turlude yapılır ben salçalı severim