0

yemekleri salçalı yapıyorum.yemeklerin tadı salca ile daha güzel oluyor. yemeklerde salça vazgeçilmezimdir.

0

bence salçalı yemekler daha çok lezzetli oluyor ya çünkü salçasız yemek yenilmiyor mesela bir makarna yaptığımızı düşünelim makarnaya salça konulmadan o makarna yenilmiyor bence bunu daha çok çocuklar yiyor salçasız yemekleri mesela salçasız makarna yiyen çocuklar çoktur ama erişkinler için salçalı yemekler daha lezzetli oluyor yemeğe tat veren salça iğdır bence tabii domates salçasının olduğu gibi biber salçası da kullanılması gerekmektedir mesela bir pilav yapalım diyelim salçasız pilavı nereye kadar yiyebiliriz ki ona tat veren salça iğdır kırmızı biber dir veyahut bir kısır yaptığımızı düşünelim kısıra renk veren salça iğdır kısır salçasız yenilmez bence onun için ne olursa olsun yemeklerin salçası daha makbuldür salçasız yemekler de vardır ama tercihen ben salçalı yemekleri daha çok beğeniyorum ve daha çok yiyorum

0

ben salçalı olarak yapıyorum. domates kullansam bile salça birazda olsa koyuyorum.hem lezzetli okuyor hem de biraz alışkanlık sanırım salça ile yapmak. öyle öğrenmişiz.

0

ben yemekleri genellikle salçalı severim. ancak böyle çok fazla kıpkırmızı salça olmayacak tam orta olmalı .çünkü çok fazla salça tadı geldiğinde de güzel olmuyor o yemek. bir de mesela ben herkesin salçasını yiyemem çünkü salça yapımı gerçekten çok temiz ve titiz bir işlem istiyor o yüzden kimin yaptığını ve nasıl yapıldığını bilmediğim salçaları pek fazla kullanmayı sevmiyorum.

1

mevsiminde salça yerine domates kullandığım olur bolca, ama genellikle salçalı yaparım salça gerektiren yemekleri.

0

yemekleri genelde salçalı ve baharatlı severim

0

salçalı yemekler olduğunda tabiki salça yemeklerde kullanırım.ama salçasız bir yemek ise salça yakışmıyorsa kullanmam o yemeğe salça .