1

boy uzatmak için bir sürü şey vardır mesela öncelikle bol su içmek süt içmek yoğurt yemek bunları kemikleri çok faydalıdır ve kemiklerin gelişimine yardımcı oluyor ve boyun çabuk uzamasına yardımcı olur bunun yanında spor yaparak boy uzatılabilir ama spor hangi dal mesele basketbol böyle ellerini havaya kaldırarak yukarıya doğru atlamak boy uzatır boy uzatma süresi de 18 ve 19 yaşa kadar boy uzatılır yani eğer 20 yaşını bitirmiş sen hiç boyunu uzatma ya çalışma çünkü 20 yaştan sonra artık ne yapsan da boyunu uzatamasın ama 18 yaşına yetişmeden birçok teknik ile boyu bayağı güzel uzatabilirsiniz.

0

boyumuzu uzatmanın bir sürü tekniği vardır .boyumuzu öncelikle süt gibi yoğurt gibi vücudu kemikleri destekleyici vitamin verici gıdalar kullanırsakzamanla spor yapar isek hep basketbol oyunu oynar isek futbol oyunu oyna boyumuz zamanla uzayacaktır.bu teknikleri uyguladığımız zaman boyumuzu rahatça uzatabiliriz.

0

boy için sürekli olarak su tüketmeniz lazım. bir de spor yapmanız lazım. özellikle de basketbol oynarsınız boynuz için etkilidir.