0

siteye ilk girdiğimde alacağım para benden bile önemliydi ama zamanla o kadar çok şey öğrendim ki hatta bazı sorularda insanın içini dökme fırsatı bile olabiliyor ayrıca boşuna dememiş o kadar atasözü ben hiçbir zaman bilginin değerine inanmamıştım ama biraz fikrim değişiyor şu kadar zaman duyupta hiç bişey bilemdiğim şeyler öğrendim bazı sorulara sadece yorumları okumak için bile biliyorum

0

benim fikrimce bu siteden aldığım paraları önemli değil bu sitede edindiğim bilgiler ve aldığım öğütler benim için daha önemli ve en ön sırada. ama gördüğüm kadarı ile sitede çok arkadaşımızın hepsi parada gözü olduğu için ben sadece allah'ım öğütler ve edindiğim bilgiler için teşekkür ediyorum ve bilgiler benim için daha ön sırada geliyor diye düşünüyorum..

0

niyetim para kazanmaktı ama gordum ki burdaki bilgiler bile para niteliginde . para agirlikta olsada bilgi paylasimi yapilmasi hele ki şu donemde cok guzel

0

bence ikisi de önemli para kazanmak dönemli bilgi edinmek de önemli ben ikisi içinde buradayım diyebilirim bilgi edinmeyi çok seviyorum hem bilgi edinip hem para kazanmak çok daha keyifli bir hale geliyor bu yüzden bence ikisi.

0

yalan söylemek istemiyorum benim için para daha önemli.bu zamanda parasız hiçbirşey olmuyor.kuru soğan olmuş yine 10lira.

1

tabii ki bu sitede bilgi almak da önemlidir ama önce insan katıldığı zaman tabii ki para için katılıyor para kazanmak için katılıyor ama insan biraz sitede zaman geçirdiği ve siteyi keşfettiği zaman nsana hem bilgi önemli olur hem de para önemlidir yani ikisi de aynıdır bana göre çünkü bilmediğin bilgileri burada öğreniyorsun ya da bildiklerini paylaşıyorsun işte böyle de eğlenceli oluyor eğlenceli olduğu zaman da insan bazen para için katıldığını unutuyor.

0

tabii ki de bu durum kişiden kişiye fikirleri değişebilir. benim fikrimce bu edindiğim fikir ve bilgiler benim için önemli. diye bir ara için kazançlar da önemli bir şekilde ilerlemektedir.

0

ben hem para hem bilgi için ilk girdigimde para içindi ama birseyler ögrenmeye basladım ve sardı.

0

çoğu lişi para kazanmak için burda ve bende para kazanmak için girdim fakat güzel ve faydalı bir site olduğunu fark ettim hem para hem bilgi veriyor daha ne istiyorsun ki

0

bana göre sistemin çalışma prensibi güzel. hem öğrendikçe kazanıyoruz hemde kazandıkça öğreniyoruz. gayet başarılı bir sitem olmuş. burdan yapımcılara selamlar...

0

bence burda herkezin tek amaci para kazanmak.ayrica tabiki hemde para kazanirken bir yandanda sorulara cevap verirken hemde bildiklerimizi yazip baskalrina bilgi veriyruz.

0

bence ikisi de önemlidir yani hem bilgi öğreniyoruz hem de para kazanıyoruz yani ikisi de aynı şey ikisi de bu sitede aynı yola çıkıyor. herkesin bu sitede hem para kazanmasını hem de bilgi öğrenmesine tavsiye ederim böyle bir site kimse bulamaz.

0

para için buradayım, çoğunluğun da böyle olduğunu düşünüyorum, bilgi olsaydı sadece bilgi veren yerlerde olurdu herkes.

0

bence ikisi de önemli hem para kazanıyoruz hemde bilgi öğrenmiş oluruz

0

burada kazandığım para şu an daha önemli.

0

normalde de araştırmayı severim bu site sayesinde de bilmediğim bir sürü şey öğrendim. öğrenmenin yanında para da kazanıyoruz bu da güzel bir şey. bazen bir şeyler öğrenmek için siteye giriyorum para kazanıyorum, bazen de içindeki para biriksin diye giriyorum yeni bilgiler ediniyorum. yani her ikisi de önemli benim için.

1

her ikisi de benim için önemli bir yer tutuyor hem öğreniyorum hem kazanıyorum tek taşla iki kuş vurmuş oluyorum

1

her ikisi de önemli kardeşim çünkü para olmasaydı burda kimse olmazdı diye düşünüyorum.

1

yani benim için ikisi de önemli ama çoğunlukla paradan önemli gerçekten de parayı falan çok ihtiyacım var. hiç bu kadar parasız kalmamıştım. ödeme talebinde falan bulundum ama hala para yatmadı zaten normalde 3 iş günü yatıyor. şu aralar gerçekten de para için buradayım diğer türlü zaten kafamı kaldırmaz.. haddinden fazla saçma sorular var burada yani çöp gibi olmuş diyebilirim. zaten şu an bile hasta hasta giriyorum. buluyordu paraya ihtiyacım olduğu için en azından yılbaşına kadar bir şeyler biriktirip ona da bir şeyler alırım diye düşünüyorum.. bakalım ne olacak.

1

buradaki amacımız biraz da olsa gelir elde etmek ama tabi öğrendiğimiz bilgide iyi oluyor ama asıl amaç para.