1

buradaki sorulara cevap yazabilecek bilgiye sahip değilsek zaten hem bilgi hem de paraya sahip olamayız.o yüzden öncelikle para kazanabilmek için para kazanma niyetinde olduğumuz durumla ilgili bilgi sahibi olmanız lazım ki, bilgiyi paraya çevirelim.çünkü piyango ve miras gibi durumlar hariç para şansla kazanılmaz.hem bilgi sahibi olup hem de bilgilerimizi paylaşarak para kazanmak çok güzel bir aktivite oluyor şahsımca.o yüzden özetleyecek olursam ilk tercihim bilgidir.

1

evet bende bı uygulamayı çok seviyorum harika bir uygulama. her yönden kültürümüzü geliştiriyor. genel kültür öğrenmek istiyorum diyorsan bu sitede kalman gerekebilir.

1

bu uygulama yıl para için değilde bilgi için daha iyi hem para kazanılıyor hemde bilgi buradan kazandığım parayla test kitabı alarak dwyerlendiricem

1

aslında o açıdan bu uyguuygulçok güzel bu uygulamadan evet para kazanılıyor ama bunun yanında bilgiler de ediniyoruz benim için önemli olan parası çünkü buraya para için giriyoruz bilgi için girseydik bilgi heryerde var

1

sonuçta az da olsa kazanıyorsun ama kazanmaktan çok seni böyle bilgiye, araştırmaya teşvik ediyor. bilgi denizi gibi öğrendikçe öğreniyorsun. boş boş internette gezeceğime burada bir çok şey öğreniyorum. ben çok faydalı bir platform olarak görüyorum.

1

tabiki de ikisi de öenmli ama çok şey öğrenmedim daha çok güldüm bazı soru ve cevaplara

1

aslına bakarsanız her ikisi de önemlidir ama sonuçta burada para kazanmak da bilgi edilmekten bence önemli olduğunu düşünüyorum çünkü burada para kazanmak bir yandan kuruş kuruş bilgi fazlalığı ve konuşma becerisi kabiliyeti çok fazla artıyor.

1

bence her ikisi de önemli benim için hem para kazanıyorum hem de bilgiye dinliyorum burada hem de bilmediğim kelimeler öğreniyorum o yüzden çok faydalı bir site bana çok faydası oldu hem para kazanıyorum hem de geçimimi sağlıyorum.

1

her ikiside tabiki çok önemli. çünkü her ikisinide her yerde kullanabiliriz. her ikiside hayatımızda önemi olan şeyler. bu yüzden ikisi arasında seçim yapmamız bence yanlış olur. ama bilgi olmadan da para bir işe yaramaz bence. çünkü insan parayı harcarken bile akıllı olmalıdır.

2

buraya gelme amacım para kazanmaktı. ama insan her gün yeni bir şeyler öğreniyor. bazen sorulara cevap vermek için ufak bazı araştırmalar yapmak gerekiyor. bu araştırmalar başka bilmediğimiz bilgilerinde kapısını aralıyor. bu da yeni sorular ve yeni cevaplar demek.

yani sitede tam bir kazan-kazan durumu söz konusu. öğrendikçe kazanıyoruz, kazandıkça öğreniyoruz.

1

benim icin su an burdan kazandığım para çok önemli çünku ay sonuna kadar cebimde para olmayacak o yüzden burayı kendime ek gelir olarak göruyorum en azından isyerinde yediğim yemek parası cikiyor o yüzden suan burdan edindiğim bilgiden cok para önemli ama edindiğimiz bilgide çok önemli önümuzde bu bilgilerle ilgili sorular cikabilir gerçek hayatta demek istiyorum sorumani ekibine bize böyle hem para hem bilgi kazandırdığı için teşekkür etmek istiyorum.

1

aslında bakıldığında her ikiside doğru orantılı. hem bilgi kazanıyoruz. hemde bunun karşılığında hzmet bedeli alıyoruz...

1

bu zamanda cogu kimse oturup ta zevkle bilgi ogrenemiyor ama böyle para olunca ister istemez talep atıyor

1

para olmasa çoğu kişi buraya üye olmazdı bende dahil ama burdan hem bilgi edinmek hem para kazanmak müthiş bişey bu yüzden bu uygulamayı tasarlayan kuran kisilere teşekkürler.

1

bence her ikiside onemli benim icin guzel bi platfrom

0

para ücretleri çok yüksek değil sadece oara için girlmez yani bu uygulamaya bende bilgi daha ağır basıyor .farklı insanlar farklı konular farklı yorumlar .herkesin birbirinden öğreneceği şeyler olduğunu bu uygulama sayesinde öğrendim .

0

ikisi de hayatın vazgeçilmezidir. hatta edindiğiniz bilgiler kazandığınız paralarla doğru orantılıdır. günümüzde profesörlerin aldığı maaşları hepiniz az çok tahmin edersiniz. bu durumun en basit örneğidir. edinilen bilginin para amaçlı kullanılması da insana büyük bir zevk vermektedir. bu doğrultuda da zevk aldığı işi de insanın daha iyi yapması yine kazandığı para ile doğru orantılı olmaya devam edecektir.

0

ben ikisi içinde buradayım. hem bilgileneyim hem paramı kazanayım. bir iki kitap param çıkar belki diye.

-2

sence burdan ciddi manada bir meblağ kazanabilir miyiz? ben peşinen hayır diyorum. bilgi edinmek değilse bile verimli bir mecra olduğunu düşünüyorum.