0

2 gün de bir futbol maçlarına gidiyoruz arkadaşlarla, bayağı etkili oluyor. hem etkinlik hem kilo açısından..

1

bol bol spor yapıyorum, günde en az 4 (dört) litre su içiyorum, her gün sabah akşam duş alıyorum, haftada iki kez masaj ve kese yaptırıyorum, haftada iki kez evimdeki saunaya giriyorum, kaymağı alınmış yoğurt yiyiyorum, günde sadece 2 (iki) dilim tam tahıl ekmeği (ekşi mayalı, köy ekmeği) yiyiyorum, bol bol meyve suyu içiyorum, her akşam yarım çay bardağı hakiki sızma soğuk sıkım zeytinyağı içiyorum, yağlı ve bol kalorili yiyeceklerden kaçınıyorum.

0

kilo vermek için kullandığım bir tarif olmadı ama bundan 3 sene evvel endokrin uzmanına gitmiştim üniversite hastanesinde onun yönlendirmesi ve kontrolü ile diyetisyene gitmiş ve diyetisyenle çalışmıştım o dönem vücut kitle endeksi ne göre endokrin uzmanı bana bir ilaç vermişti diyetle beraber o ilacı kullanmıştım ilacın ismini burada yazamam bir endokrin uzmanına gitmenizi tavsiye ederim.

0

kilo vermek için ya da almamak için ekmek az tüketiyorum, limonlu su içiyorum, hareket etmeye özen gösteriyorum. kilo almamak için biraz dikkalli olmak gerekiyor geç saatte yemek yememeye çalışıyorum. bol su içiyorum.

0

yoğurdun içine mısır ekmeği veya yoğurdun içine eti form kepekli.acıkınca yiyin,tokluk yapıyor hemde kilo aldıracak şeyler değil..

0

tabi ki de var. internet ten araştırdığım kadarıyla faydalı bitkilerle ve limonlar ile karışım yaptığım kürler.

0

zaten zayıflıktan oluyoz bide kilo versek allah rahmet eylesin

0

kilo vermek için fitback adlı bir ürün kullandım iyi bir sonuçta aldım fakat bıraktıktan sonra yine eski kiloma döndüm. önemli olan sağlıklı beslenmek spor yapmak ve bol su içmek bu saydıklarımı yaparsanız kilo verebilirsiniz

0

ekmek hic kullanmazsaniz cabuk kilo verdirme ozelligine sahip

0

herbalife önerebilirim lakin ben stres le veriyorum

0

az yemek en güzel kilo verme biçimidir ne alırsın nede zararı olur.

0

kilo almamak için yaptığım şeyler var mesela koşmak ve spor yapmak