1

soru cevaplamak daha kolay en azından her konuda insanı bir fikri var . ve ona göre bir cevap verir . ama soru sormak biraz daha zor bir de kuralları olduğu için çok fazla kişiselleştirilmiş. ya da size göre gibi sorular sorulmadı için biraz zorlanıyorum. soru sorarken onun için de cevap vermek kolay.

0

bence soru cevaplamak daha kolay çünkü istediğin soruya cevap verebiliyorsun ama bazen soracak bir soru bile bulamıyorsun.bence soru cevaplayın daha iyi olur ve daha fazla kazanırsınız.

1

bana göre cevap vermek daha kolaydır çünkü soru sormak bazen insanın aklına hiç soru gelmeyebilir onun için cevap vermek bana göre daha kolaydır ama cevap vermek için de soruların böyle topluma hitap eden sorular ve yoruma açık olan soruları cevaplamak çok seviyorum genellikle sağlık soruları da cevaplamayı seviyorum ama birçok soruda cevabını bilmediğim için cevap veremiyorum ama ben en çok bu sitede cevap vermeyi daha çok kolay buluyorum kendime.

0

bana göre cevap vermek çok daha kolay. çünkü ben soru bulup sormakta çok fazla zorlanıyorum.

0

yani bu kisiden kisiye degisir aslinda. sana gore soru sormak kolay gelir, bana gore crvap yazmak kolay gelir. ki birde buraya uye oldugum zaman cevaplara yoneldim daha cok. ondan sonra cevaplardan devam ettim daha fazla kazandiriyor diye.zaten birde suan sitede iki kati kazanc etkinligi var. pazar gunu son bu seferki. kisa surecek. 4 gunluk muydu 5 gunluk muydu neydi. bir keresinde de 7 gun mu surdu, 8 gun mu surdu bu iki kati kazanc etkinligi ne. en uzun suren iki kati kazanc etminligiydi o da. iste firsat varken cevap vererek degerlendir. bir de uzun cevap yazabilecegin sorular bul, onlardan ilerle.

1

soru sormak daha kolaydır tabii ki; aklında olan ya da google dan ya da elinin altındaki bir kitaptan, kaynaktan bir soru sorabilirsin. bilenler için cevaplamak daha kolaydır ama bilmediğiniz soruyu da araştırmanız gerekeceğinden bu da sizin için zaman kaybı gibi düşünülebilir. ben cevaplamayı kendi genel kültürüme ve eğitimime göre düşündüğümde daha zevkli ve kolay buluyorum.

0

benim için cevap vermek daha kolay çünkü sorulan soruları cevaplıyorum uzun uzun yazıp mantıklı olarak para kazanıyorum ama tabii ki soru soranlar için belli sorudan sonra artık saçmalamaya başlıyorlar öyle sorular soruluyor ki ben o soruya nasıl cevap vereceğimi şaşırıyorum biraz daha mantıklı olarak sorsalar belki de her soruyu cevapla ya bileceğimiz bir şeyler yazabiliriz o yüzden ben soru sormaktan değil de cevap yazmaktan daha çok kazanıyor hem de memnunum.

0

ikisi de esit seviyede aslinda bir seyi sorabiliyorsaniz cevabi da biliyorsunuzdur bir seye cevap veriyorsaniz soruyu da sorabilirsiniz esit mesafedeler

0

ikisininde ne cok kolay ne de cok zor oldugun dusunmuyorum. cunku yeri geliyor okuyankurd'un da dedigi gibi aklina hic soeu gelmiyor, oyle far goemus tavsan gibi kalakaliyorsun. zira cevap verirken de oyle. pek fikrimiz olmayan sorular geliyor anasayfaya, bilmedigim birsey oluyor arastiriyorum ama bu sefer daha ilk defa duyup arastirdigim icin olayi yorum yapacak sekilde sekillendiremiyorum kafamda ki crvap yazamiyorum haliyle. bazilari kisa cevapli olabiliyor diyorum sunlara hic girmeyeyim uzatabilecegim soru varsa onlara gideyim hakkiyla yazayim da yuksek kazanc saglayayim modunda olabiliyorum yani..

0

bazen soeu sormak zorlasabiliyor. aklina birsey gelmiyor. zira cevaplarda ds oyle. zaman zaman zorlasabiliyor. bilmedigin duymadigin, fikrin olmadigi sorularda olabiliyor. :) yani su zoedur su kolaydir diyrmiyorum ben. :)

0

bence soru sormak her cevap vermekten daha iyidir orda sen soruyorsun bilmediğin bir şeyi öğreniyorsun diğer türlü bildiğini aktarıyorsun o yüzden soru sormak

0

soru sormakta, sorulara cevap vermekte zor oluyor bazı zamanlar. araştırman gerekiyor. sorular kaliteli olsa daha iyi olur.

0

uzun cevap yazmak bazen zor geliyor bazen de soru akla gelmiyor ikisi de zor bana göre ama kolay parada kazanılmıyor yapacak birşey yok :)

0

ben her ikisinide seviyorum. sora bildirim ve cevapta verebilirim