0

cevap yazmak her zaman daha karlı bu sitede. bir kere cevabın belli bir kazancı yok. cevabını ne kadar çok uzatırsan o kadar çok kazanç sağlarsın. ve iki katı kazanç etkinlikleri oluyor şuanki gibi mesela. nr kazanırsan iki katı şeklinde yansıtılyor kazancına. o yüzden cevap yazmaya alışık olman lazım sitede. tabi soru sormak da kazandırıyor ama mümkün olduğunca cevaplara odaklan diyorum. öyle daha fazla kazanç sağlıyorsun...

1

soru sormaktan ziyade ben cevap yazmayı tercih edenlerdenim. mantıken zaten cevap yazmak size daha çok kazandırır. soruyu belli bir karakter sayısı içinde sormak zorundasınız. ama bir soruya vereceğiniz cevap sizin yorumlama gücünüz ile alakalı olduğundan bunun daha fazla getirisi olduğu aşikardır. cevap yazmak daha iyidir arkadaşım.

0

soru sormak daha çok kazandırıyor cevap yazsanda karekter uzunluğuna bağlı.

0

cevap yazmak daha avantajlı para kazanma açısından. aklın varsa cevap yaz

0

soru sormakda sorulara cevap yazmakta kazandırıyor karakter uzunluğu daha çok kazandırıyor

0

sorulan sorulara cevap vermek daha çok kazandırıyor.birde altın sorular var onlarda altın sorulara cevap vermek yüzde 20 daha çok fazla kazandırıyor.

0

cevap yazmak daha çok kazandırıyor. sorulara cevap yazanlara dikkat et ne kadar da uzatmaya çalışıyorlar cevaplarını. çünkü ne kadar uzun cevaplandıkça o kadar çok kazandırıyor.

0

cevap yazmak soru iletimine oranla daha çok kazanç sağlıyor, gün içinde beyin bedava modu'da sık sık kendini hatırlattığı için fazla soru soramıyoruz ve zaten soru sorduğumuzda ki kazanç 2-3 kuruş gibi bir şey.uzun bir cevap yazarsak ki eğer bu da makul bir durum, kazancımız az buz daha da çok olmuş oluyor. ben de fazla soru sormaya yönelmiyorum ama baktığımızda sorulan soruların çoğunun içi boş abuk sabuk sorular olduğu çok net bilinmekte, bir açıdan sorulara bu yüzden cevap vermek zor oluyor çünkü adam saçmalamış sorduğu soruda ve senin de sanki buna uymanı bekliyor vereceğin cevap çerçevesinde.

0

ikisinin arasında bir fark yok aslında. kararkter sayısına göre belirleniyor kazanç. soru da olsa cevap da olsa aynı sayıda harf vb. kullandıysanız aynı kazancı elde ediyorsunuz.

soruların altına gelen cevaplardan soru sahibi ekstra puan kazanmıyor. soruların çok tıklanması, gezilmesi de para kazandırmıyor. o nedenle cevap yazmak daha avantajlı diyebiliriz. ne kadar ayrıntılı ve uzun cevap yazarsanız o kadar çok kazanırsınız. ayrıca altın soruları ve %5 kazanç getiren soruları tercih ederseniz ekstra kazanç sağlarsınız. hoşgeldiniz, bol kazançlar dilerim.

1

yeniyiz bu alemde nasıl oluyor onuda bilmiyorum