0

manta yemeğinin birçok tarifi vardır ama ben size en sevdiğim tarifi vereyim ,hem çok pratik hemde çok lezzetili bir tariftir,sadece biraz tuzlu yani yemeklik tere yağı biraz mantar yeterlidir bu tarif için mantarları yıkadıktan sonra hemen pişrmeye başlamalısınız yoksa kararır mamtarlarınız, bir yemek kaşığı tereyağı yarım kilo mantar birlikte tavaya alınarak hızlı ateşte suyu çekilene kadar ocağın üstünde tutulur hafif kızardımı mantarlar yemek için hazırdır. alacağı zaman sadece on beş dakikanız dır, afiyet olsun.

0

mantar yemekleri çok çeşitlidir ben size en güzeli olan mantarlı et sote tarifi vereyim. öncelikle eti başlamak için düdüklü tencereye alın. daha sonra farklı bir tencere soğanı kavurun. haşlanan eti bir güzel süzüp soğanın yanına koyun. iyice kavurun. içerisine biraz küp küp mantar doğrayıp atın. daha sonra birazcık salça ekleyin iyice kavrulduktan sonra domates doğrayıp içerisine atın. iyice piştikten sonra altını kapatın afiyet olsun

0

mantar en sevdiğim yemeklerden bir tanesidir. önce mantarlar güzelce yıkanır ve suyu bir peçete veya temiz bir bez yardımıyla alınır. daha sonra büyükçe doğranır. soğan,kırmızı biber,yeşil biber ve biraz yağ ile birlikta kavrulur. soğan biraz kavrulunca mantarlar eklenir ve suyunu çekene kadar pişirilir. tabi tuz ve pul biber de eklerim ben. en sonunda kavrulduktan sonra bor cama dökerim. üzerine kaşar rendesi döktükten sonra fırında kaşae hafif kızarıncaya kadar pişiririm. afiyet olsun.

1

mantarlari küçük küçük tepsiye doğuyoruz sonra içine bütün bütün soğanları koyuyoruz sonra da içine yine bütün halin de kırmızı biber koyuyoruz daha sonra tepsiyi fırına verebiliriz . buyrun afiyet olsun hepsinize . herkese de kolay gelsin bol kazançlar dilerim.

0

mantarlar küp küp doğranır. soğan küçük küçük doğranır. yağ ile soğan kavrulur. ardından mantarlar tencereye eklenir. biraz kavrulunca bir avuç pirinç ve salça eklenir. bir bardak sıcak su eklenip pişince altı kapatılır. afiyet olsun.