0

bu devirde geçinmek tabi ki zor. askeri ücret arttı ama yapılan onca zam yüzünden zamma sevinilmedi. sürekli artan fiyatlar el yakıyor. sebze, meyve her şey çok yüksek. bir de kış ayındayız doğalgaz yanıyor, sobalar yanıyor bu yüzden fiyatlar hep yüksek faturalar çok geliyor. geçinmek gerçekten çok zor.

1

her şeye, her gün zam gelirken, vergi ve faturalar gün geçtikçe vatandaşın sırtına binerken, geçinmekte gün geçtikçe zorlaşıyor. enflasyon canavarı tekrar hortladı, fiyatlar karşısında maaşlarımız eridi bitti. 2019'da o maaşlar olacak mı orası da meçhul. ekmek çoktan aslanın ağzından midesine indi. millet açlık sınırında yaşıyor. geçinebilen geçiniyor, geçinemeyen de her gün biraz daha borçlanıyor. her şeye rağmen umarım ülkemi daha zor günler değil, daha güzel günler bekliyordur.

1

bu devirde geçinmek çok zordur. daha bugün markete girdim ve işyerinde yemek için biskuvi alacaktım. ancak fiyatları görünce almadım sadece bir kraker alarak çıktım. inanırmısın bir liraya aldığım eti cin,tutku,benimo gibi büskiviler 1.75 kuruş olmuş. ancak aldığımız maaş aynı ama her şeye zam geliyor dolayısıyla gecinmek çok zorlasıyorm

1

bu devirde geçinmek zor.fakat bu zorluk sadece bu devre ait bir şey değil.bu geçinme sıkıntısı insanoğlunda fıtrat gereği hep olmuştur.

1

tabikide sonuçta asgari ücret yeterince doldurmuyor elektirik su doğalgaz hayli pahalı olmaya başladı ve çocuk geçimine bile etki ediyor