0

kilo alamiyorsaniz kesinlikle doktora gidin yıllarca yapmadığım şey kalmadı gece yemek yedim ki ben zaten bir oturusta bir ekmek yiyen insanım full hamur işi tükettim abur cubur yedim ama alamadim . en sonddoktora gittim ve tiroidlerimin hızlı çalıştığını öğrendim . ilaç kullandım düzeldi ama kilo gene alamadım. hatta söyle diyim 48 kilo hamile kaldım 68 kilo doğum yaptım sadece bir ayda eski kiloma döndüm ki hiç dönmek istememe rağmen. o yüzden olmayınca olmuyor zorlamanin alemi yok ben bıraktım uğraşmayi bünyem böyle demek ki.

1

yani ilk önce hastaneye gidip tiroid bezlerine baktırmak lazım. kilo alıp, almayacağını oradan belli olur ve sana şöyle bir şey vereceğim. ben bekarken gerçekten de hiçbir şekilde kilo alamıyordum. 52 kiloydum gece yatarken yarım ekmek yerdim ve ekmeğimi yedikten sonra, ballı, sütü karıştırıp içine de pekmez atarak her gece icip öyle yatardım, gerçekten de çok faydasını göreceksin. sabah kalktığında güçlü bir şekilde sabah kahvaltını mutlaka yapman lazım hiçbir şekilde kaçırmayacaksın sabah kahvaltısı zaten çok önemli tüm vitaminler sabah kahvaltısında vardır. kalorisi yüksek olan yiyecekler tüketmek lazım ve bir de eczaneden prakten şurup var. prakten şurup alarak gece uyumadan önce içip öyle yatarsan ,hem iştahım açılmış olacak, hem de uyku düzeni düzene girmiş olacak. yani dediğim gibi ben sana yaptığım şeyleri söyledim. çünkü ben 52 kiloydum bunları yaparak 60 kilo oldum sonra bırakınca tekrar kilo verdim ve evlendikten sonra kilo aldım. şuan 63 kiloyum kilo gayette normal hani bu dediklerimi yaparsan hiçbir şekilde pişman olmazsın.

0

kilo almak için yapabileceğiniz belirli şeyler elbette mevcuttur. fakat bu adımları belirlemeden önce herhangi bir sağlık probleminiz, kilo almanıza engel bir durum var mı yok mu bunu belirleyelim. bir doktora gidip bu konuda gerekli testleri yaptırdıktan sonra eğer kilo almanıza engel bir sağlık probleminiz yok ise nasıl kilo alabilirsiniz kendimce fikirlerimi, bildiklerimi yazayım. öncelikle sağlıklı bir şekilde kilo almak istiyorsunuz ilk önerim bir spor salonuna gitmenizdir. bir spor salonuna gidip hem vücudunuzu geliştirip hemde geliştirirken kilo alabilir, aldığınız kilolar da ağırlıklı olarak adele-kas olarak dönmesine olanak sağlayabilirsiniz. burada o iğrenç duran vücutlar gibi olacağınızı düşünüyorsanız son derece yanılıyorsunuz öyle bir vücut yapmanız imkansıza yakındır, tabii sağlıklı şekilde yapıyorsanız eğer. çünkü o gördüğünüz vücutların çoğu streoid içeriyor. siz tamamen sağlıklı bir şekilde kilo almak için gideceksiniz oraya. bu yüzden içiniz rahat olsun. sağlıklı fit bir vücuda sahip olup uygun kiloya gelmeyi sonuçta kim istemez ki. spor salonuna gittiğiniz zaman burada ki antrenörler sizlere bir beslenme ve idman programı yazacaklar. bu programlara uygun şekilde devam etmeniz halinde ilk 2 aydan sonra gözle görülür bir değişime uğramış olacağınızı garanti edebilirim. spor yaptığınız için hem kendinizi son derece dinç ve genç hissedeceksiniz. aynı zaman da yakın çevrenizin de dikkatini çekeceksiniz bu şekilde spor yaparak. hem kilonuzu ideal kilonuza her geçen gün daha çok yaklaştıracak hemde kas-adele yaparak hoş bir görüntüye sahip olacaksınız. kilo vermek için de kilo almak için de en sağlıklı yol spordur. bunu aklınızdan çıkarmayın.