0

kilo almak istiyorsan bol sol ve sık sık yiyeceksin. yatmadan öncede yiyecek ve fazla hareket etmeyeceksin. ancak bu şekilde kilo alabilirsin. sakatat kilo aldırır. bol bol ekmek ye

0

kilo almak için bol bol ekmek yemek yemek öğün sayısını artırmak gerek

0

kilo almak için yapman gereken yemek öğün sayını arttırıp uyumadan önce kesinlik ile yemek yiyip yatmaktır.karbonhidrad ağırlıklı yemek yemen senin için iyi olacaktır.protein tüketinide eksik etmekte fayda var.karbonhidrad ağırlıklı besinlere bilgi vermek amaçlı örnek vermek istiyorum.
pirinç,makarna,ekmek vb. yiyecekleri bol şekilde tüketmelisin.

0

eğer az yemek yiyorsan yapılacak şey çok. mesela çok yemek yemek veya akşam yatmadan önce yemek yemek gibi, veya bol yağlı şeyler yemek. ama eğer ki çok fazla yiyorum ama kilo alamıyorum diyorsan muhtemelen genetik falandır, ne yaparsan yap kilo alamazsın. yaşlanmayı beklemen gerek yani. metabolizma yavaşlayınca anca kilo almaya başlarsın

0

bol bol karbonhidrat içeren besinler tüketilmeli

0

düzenli bir diyet listesi doktor kontrolünde yapılabilir tabiki kilo almak için, yada sık yemeden çok yemek yemek ,hamur işleri börek çörek yağlı gıdalarla kilo alınabilir.

1

çağımızın en büyük hastalıklarından biri de fazla kilolardır. bir çok insan fazla kilolarından muzdariptir. bunun için çok para harcayıp doktorların yolunu tutmaktadır. birçok diyet programını kullanmaktadır. ama birde öte yandan kilo almak isteyip de alamayanlar vardır. bunlar için bir kaç tavsiyem olacaktır. birincisi günlük öğünlerini hiç atlamayacaklardır. düzenli beslenmeye özen göstereceklerdir. hazır gıdalardan uzak durup, protein kaynaklı ve karbonhidratlı yiyecekleri yeterince tüketmelidir. ara öğünleri hiç aksatmadan mutlaka değerlendirmelidir. ama her şeyden önce ilk olarak bir doktora görünmek en isabetli bir davranış olacaktır. neden kilo alamadığına dair bir analiz ve araştırma yapmak için birkaç tetkik yapılmak istenecektir. bunu es geçmeyin. asla kendi kendinize doktorculuk oynamayınız.

1

bol bol yemek yiceksin tek çözüm bence bu.yediğin yemeklerin üstüne çıkmalısınki kilo almandaki oran artsın.

1

gece yemek ye uyu.bol bol kuruyemiş ye ekmeği çok tüket.