0

300-500 lira ile bile yatirim yapilir ki... yani yatirim yapmak icin o kadar yiksek meblaglara gerek olmadigini dusunuyorum. eskiler hani derler ya yastik alti diye. ufak ufak biriktiririp hemen bir ufak altin yani ceyrek altin alirlarmis. yatirim amacli. yani suan icin bir ceyrek alip kenara koymaya kalksak 360 lira civari bir para. gram altin alsak 225 tl... yani en ufak bir yatirim yapmamiz bile 225 tl suan.. gerci bu yatirimlarimiz bile cogaldikca daha fazla bir para olacak elimizde. gerci o kadar alamam diyorlarsa dovuz burolari var. bir 10 dolar almak suan 53 lira olmasi lazım. yani yeni para biriktirmeye baslayan biri icin 10 dolar bile gayet mantikli bir yatirim.

0

şimdık bir iş ıcın veya ne yapcan iş önemlidir tabiki bu degisir hani bir limit koyamassin çünkü farkli sekılde farklı onlemler alınması lazım vede presdurlerden gecmesi lazım bu yüzden baya masraf yada hıc ummadıgın kadar duscek bir mıktar tabiki.

0

alt bir limit yok elinde 500 tl olur bir tane çeyrek alırsın yine yatırım olur. kalan 150 lirayı tutarsın birikim yaptıkça altın döviz alımına devam edersin. elindeki para miktarı arttıkça yatırım yapacağın alanlarda büyür. ysni yatırım yapabilmek için ilk önce elindeki miktar ne kadar? bir ona bakmak lazım. ondan sonra hangi yönde yatırım yapacağına karar vermen lazım.

0

yatırım yapabilmek için ne kadar para gerektiğini yapacağınız iş belirler.hangi konuda yatırım yapmayı düşünüyorsun.fabrika mı market mi cafe mi.veya başka bir şeyler mi?bunu ancak yatırım yapacağını işe göre söyleye biliriz.